Inaktiv platsannons

Arbetsledare Strand i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare Strand

Sökes till Helsingborg

På grund av pensionsavgång söker vi efter vår nästa kollega. Är du en driven, strukturerad person med framåtanda som har lätt för att samarbeta och motivera andra? Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare Strand hos oss på Peab Drift och Underhåll i Helsingborg.

Om tjänsten

Som Arbetsledare på Peab Drift och Underhåll kommer du få ett omväxlande och utmanande arbete där du tillsammans med Platschefen planerar bemanning, leder och följer upp det dagliga arbetet inom området strand.

Rollen som Arbetsledare innebär många sociala kontaktytor då du kommer träffa våra beställare, ha kontakt med leverantörer samt leda vår personal i deras dagliga arbete. Här är en tjänst där den ena dagen aldrig är den andra lik och där du ständigt fixar och löser!

Kravprofil

Vi söker dig som har erfarenhet av drift och underhåll av stränder. Du är en trygg ledare som trivs med en kombination av arbete ute i produktionen nära dina medarbetare och en del administrativa uppgifter. Relevant utbildning inom det gröna området eller anläggning ser vi som meriterande. Även tidigare erfarenhet av drift och underhåll av park och gatumark, renhållning samt beredskap ses som meriterande. Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Vi kommer börja arbeta med urval av kandidater efter jul- och nyårshelgerna men skicka gärna in din ansökan direkt.

Kompetenser och personliga egenskaper

För att trivas och passa i rollen som Arbetsledare hos oss tror vi att du är en person som tar initiativ och sätter igång aktivitet för att uppnå resultat. Du är flexibel och har med det lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du ser helt enkelt möjligheterna i förändringar. Du har lätt för att arbeta och samarbeta med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett aktivt och tillmötesgående sätt. Din servicenivå är hög och du har en vilja och förmåga att hjälpa och stötta andra på ett entusiastiskt sätt. Du trivs med att strukturera, planera och organisera ditt arbete och driver med detta ditt arbete framåt på ett effektivitet sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-01-19

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)