Inaktiv platsannons

Category purchaser - entreprenad - bygg och installation Vill du jobba på Pågen?Arbetsmiljön i fokus i Malmö

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Category purchaser - entreprenad - bygg och installation

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi har flera stora, spännande upphandlingar och projekt framför oss, så nu söker vi dig som vill vara med på vår utvecklingsresa. Det här är rollen för dig som vill ansvara för kategorin entreprenader, främst inom bygg och installation.

I rollen ansvarar du för att analysera, utveckla och implementera strategier och arbetssätt för kategorin. Du arbetar som länk mellan projekten och inköpsorganisationen och en viktig del i ditt arbete är att förbereda och genomföra upphandlingar och förhandlingar och att utforma inköpsavtal.

Du har en roll som inkluderas i projektets olika skeden och jobbar med varierande uppgifter såsom handlägga anbudsförfrågningar, göra anbudsutvärderingar och sammanställa dessa. Leda förhandlingar med underentreprenörer och leverantörer samt tillsammans med projektledare ansvara för att ett avslut till lägsta totalkostnad tecknas. Upprättande av avtal, inköps- och leveransplanering samt kvalitetsrevisioner och leverantörsutveckling. I rollen ingår även att vara uppdaterad om marknadsläge, prisbild och olika leverantörer i Sverige men även internationellt.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med interna beställare – främst på Pågens bagerier i Malmö och Göteborg – för att tillsammans hitta de bästa alternativen som säkerställer att långsiktiga affärsmål nås. Förutom en möjlighet att arbeta med varierade uppgifter i ett helhetsperspektiv kommer du också att bli del av ett kunnigt team som är generösa med att dela med sig av sina kunskaper. Rollen rapporterar direkt till inköpschef.

Önskvärda kvalifikationer

Du har med största sannolikhet arbetat med tekniska inköp och totalentreprenader inom produktion och/eller inköp på fastighetsbolag eller inom byggbranschen och har god kompetens inom gällande branschregler och tillhörande entreprenadjuridik.

Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för branschen och fortlöpande håller dig uppdaterad om konjunkturläget och leverantörsmarknaden. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är målinriktad, kommunikativ och har hög egen drivkraft. För att trivas i rollen bör du ha fallenhet för att bygga relationer och eftersom du kommer ha många kontaktytor, både internt och externt, är det viktigt att du tycker om att samarbeta, är serviceinriktad och gärna delar med dig av din kunskap.

Vi ser att du har högskoleutbildning, eller motsvarande, med relevant inriktning. God engelska och svenska i tal och skrift krävs samt goda kunskaper i Excel, Word och Powerpoint.

För att vara framgångsrik i rollen ska du kunna projektleda, driva förändring och våga utmana existerande struktur och processer. Du bör därutöver även vara resultatorienterad, ha förmåga att slutföra uppgifter och vilja ta ägandeskap och ansvar. Du motiveras av ständiga förbättringar ur ett helhetsperspektiv. En förutsättning för att lyckas är att kunna kommunicera ledigt på alla nivåer med relevanta intressenter inom och utanför organisationen.

Ansökan

Alla ansökningar behandlas löpande, så vi ser gärna din ansökan omgående. Sista ansökningsdag är 2020-04-19.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Emthén på telefonnummer: 0708 53 63 43 eller via johan.emthen@effso.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök här: 

Vill du jobba på Pågen?

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar utan hänvisar alla sökanden till våra lediga tjänster som läggs upp här på vår hemsida. Kopplat till dessa kan vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.

Arbetsmiljön i fokus

En god arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta baka bröd till kommande generationer, t.ex. att:

  • löpande se över arbetsmiljön, bedöma risker, åtgärda och följa upp för att förebygga risker för arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa.
  • skapa en stimulerande arbetsmiljö som ger möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.
  • ha nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier.
  • mångfaldsaspekten alltid vägs in vid rekryteringar jämte verksamhetens behov av kompetens.
  • satsa på hälsofrämjande insatser och ha ett generöst friskvårdsprogram för medarbetarna.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej