Inaktiv platsannons

Kundrådgivare Retailsupport i Solna

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Retailsupport söker till teamet en ny energisk kollega som är redo att leverera ”Bäst i klassen”-support till PostNords ombud.

Bli en del av vårt team
Vi bemöter våra kunder huvudsakligen via inkommande telefonsamtal men jobbar även med kompetens- och kvalitetshöjande uppdrag via utgående telefoni eller mail eller på platsen stöd. Vi tillämpar lärande samtal, stöttar i handhavande frågor gällande registrering i den mjukvara som finns ute hos ombuden eller hjälper till att reda ut oväntade problemsituationer som kan uppstå vid posthantering eller vid kundmöte. Vi anpassar ständigt vårt uppdrag utifrån de behov och krav som finns utifrån kundperspektiv eller från organisationen. Arbetsplatsen finns i PostNords huvudkontor i Solna där vi jobbar efter ett schema vardagar och lördagar.

Du har vad som krävs
Din positiva inställning och vänliga bemötande skapar goda relationer. Du är uppmärksam lyssnare som kan tolka och förstå en problemsituation och dess konsekvenser och svarar och agerar därefter. Du strävar efter att hitta den bästa lösningen för kunden vid varje samtal. Du är tydlig och pedagogisk i din kommunikation. Du arbetar självständigt men har hög teamkänsla och god anpassningsförmåga. Du är målinriktat och arbetar för verksamhetens bästa. Det är en ovärderlig tillgång att du har erfarenhet av en liknande roll inom support och har inblick och förståelse för ombudsverksamhet. Du har gymnasial utbildning, goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift och arbetar effektivt i Office 365. Det är meriterande att du har utbildning eller erfarenhet av pedagogik.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Deltidsjobb