Inaktiv platsannons

Vi söker teknisk projektledare inom brand och säkerhet i Helsingborg

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Hej!

Visste du att en genomsnittlig svensk spenderar 90% av sin tid inomhus - på arbetet, i skolan, bilen, hemmet? Är det då inte viktigt att rummet du sitter i har behaglig temperatur? Att du ska känna dig trygg och att endast behöriga ska komma in? Att brandlarmet fungerar om olyckan skulle vara framme? Men också att den byggnaden du befinner dig gör så lite avtryck på miljön som möjligt. 

Detta är något vi dagligen arbetar med, att göra fastigheter och vår jord mer hållbar genom Siemens innovativa systemlösningar och tjänster.

Vi söker nu en med nyfikenhet och spänning en teknisk projektledare som vill bli en del av vårt team. Du kommer vara placerad i Helsingborg eller Kristianstad men du kommer ansvara för projekt på båda orterna.   


Utmaningen

I rollen som teknisk projektledare kommer du driva mindre till mellanstora entreprenadprojekt och projekt direkt mot slutkund inom brand och säkerhet. Här ansvar du för att själv lägga en god struktur i form av tidsplan, resursplan och ekonomisk plan för respektive projekt där du har en tät dialog med både interna och externa kontaktytor. Som teknisk projektledare arbetsfördelar och leder du projektgruppen och agerar stöd genom att ge tydlig information genomgående i varje projekt. För att kunna ge det bästa till våra kunder har du ett öga för att se kundernas behov och förståelse för när du kan erbjuda mer av våra tjänster och produkter i projekten. 


I rollen kommer du främst att ansvara för att:

starta, driva och leda parallella projekt där du ansvarar för tids- och resursplanering 
leda och agera stöd till projektgruppen och samordna/koordinera alla samarbetspartners i projektet 
säkra att projektens budget och ekonomiska plan efterföljs
delta i byggmöten och samordningsmöten i respektive projekt
hantera oförutsedda händelser under projektets gång.
föra en kontinuerlig dialog och skapa goda relationer med kunder
delta i besiktningar tillsammans med slutkund
ansvara för att se över, köpa in och förhandla med befintliga och nya leverantörer


Är det här du?

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från projektledarollen i tekniska projekt ut mot kund. I bagaget har du en teknisk utbildning inom el/teleteknik och med tidigare erfarenhet fått kompetens inom säkerhet (inbrott, passer, CCTV m.m) och brandsystem. Med din starka planeringsådra och tydlig struktur i ditt arbete kan du med smidighet genomföra projekten från start till slut. Genom dina tidigare erfarenheter har du fått en god ekonomisk förståelse och arbetat utefter en tydlig budget.

Du har en säljådra i dig och tycker det är roligt att utveckla relationer med kunder och vi ser det som meriterande med tidigare erfarenhet av försäljning. I din vardag har du många kontaktytor och din fallenhet för att skapa goda långsiktiga relationer gör att du kan anpassa din kommunikation till situation och person. Vidare är du en trygg och stabil ledare som motiveras av att engagera och stötta andra och du motiveras av att koordinera andra till att uppnå goda resultat. Du har en förmåga att ta komplexa beslut där du hanterar oplanerade incidenter med lugn. 

Du uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. Eftersom resor ingår i tjänsten är B-körkort är ett krav.

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden! #We create enviroments that care 


Om Siemens

Tillsammans är vi ca 350 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se

Tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb och senast den 19 januari 2020.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej