Inaktiv platsannons

Bryggeriarbetare till kundorderplock i Grängesberg

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass? 

Nu söker vi bryggeriarbetare med inriktning mot kundorderplock. På vår anläggning i Grängesberg plockas individuella order till kunder över hela landet. För att uppnå vår vision om ett bryggeri i världsklass är din insats värdefull för oss. Du tillsammans med teamet på kundorderplocket säkerställer att rätt dryck levereras, i rätt antal, till rätt kund.

Vi söker 20-30 nya medarbetare som kan börja under februari-mars och arbeta under våren och sommaren för att täcka upp för sommarsemestrar och även stötta upp då sommaren är vår absoluta högsäsong. 

Arbetet bedrivs i treskift. 

Kravprofil och personliga egenskaper

  • det är meriterande om du har truckkort samt erfarenhet av truckkörning
  • eftersom det är ett fysiskt krävande arbete ska du vara i god fysisk form
  • du har baskunskaper i svenska
  • för att få jobba hos oss måste du har fyllt 18 år

Som person trivs du med att jobba mot uppsatta mål då dessa styr vårt dagliga arbete, alltid med kunden i fokus. Du har ett gott ordningssinne, god samarbetsförmåga, initiativförmåga, samt är flexibel och noggrann. Du arbetar självständigt men ingår samtidigt i en grupp som arbetar tillsammans. Vi ser därmed att du uppskattar att vara en del av gruppens gemenskap. 

Vi på Spendrups värdesätter mångfald därmed ser vi gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser och erfarenheter. Vi kommer att gå igenom ansökningarna och kalla till intervjuer löpande.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under för denna tjänst är Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 31 januari 2020
Tillträdesdag: februari-mars
Varaktighet: visstidsanställning längst tom augusti/heltid
Arbetstid: 3- skift. Förmiddagsvecka 06.00-14.00, eftermiddagsvecka 14.00-22.00, nattvecka med start söndag kväll: 22.00-06.00.
Placeringsort: Grängesberg 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grängesberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej