Inaktiv platsannons

Säljchef Kundflöde - Nya Coop Hagastaden i Stockholm Stockholm

Om tjänsten

En unik butik behöver en unik säljchef Kundflöde. Detta är butiken där det alltid doftar och smakar, detta är butiken runt hörnet, detta är butiken i gränslandet mellan butik, mötesplats och färdigmat för dem som älskar laga mat. Helt enkelt en unik butik!

Som säljchef Kundflöde i Hagastaden är det du tillsammans med ditt team som skapar en butik för den stressade, den sällskapssjuka – för att ni ser alla kunder där de befinner sig just nu. Vi tror att du sprider arbetsglädje och ser på dina medarbetare som de viktigaste delarna i ditt team som bygger matglädje på den lokala marknaden. Hos oss blir du en pionjär för en framtida dagligvaruhandel.

Vem är du?

Du har en matkritikers känsliga näsa och en matkreatörs tränade öga. Du är butikens hovmästare och du leder ett team med välutbildade medarbetare som kunderna känner och litar på. Du är van att anordna stora som små event, du är full av idéer som både går att uppfylla eller är på gränsen, för det är din roll att sätta var nästa gräns går. Det vanliga med stresstålighet, erfarenhet av dagligvaruhandel, ledarskap – är självklarheter som du redan vet, men det i relationen till kund, medarbetare och coaching blir avgörande för att du skall lyckas i denna unika butik.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb