Inaktiv platsannons

Food & Beverage Manager Göteborg

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Är du en kreativ och driven Food & Beverage Manager?

Vi söker nu vår framtida stjärna till vårt nya spännande restaurang- & cafékoncept.

Vi har tillsammans en enormt spännande resa framför oss med helt nya koncept och nya moderna lokaler som invigs i början på augusti i centrala Göteborg. Tillsammans kommer vi att bygga framtidens restaurangupplevelse för kundens medarbetare och besökare. Den nya restaurangen kommer att erbjuda en härlig puls, service i toppklass och en kulinarisk upplevelse för att bli den självklara mötesplatsen för våra gäster.

 

 

Om rollen

Vårt mål är att skapa framtidens arbetsplatsupplevelse för våra kunder och deras medarbetare. Ditt ledarskap, engagemang och servicehjärta kommer att vara den viktigaste faktorn för att göra detta till en fantastisk arbetsplats för kundens medarbetare och våra egna. Kraven är höga för rollen och vi söker därför en riktig entreprenör som älskar mat och förstår vikten av en serviceupplevelse i världsklass. Ditt uppdrag är att utifrån uppsatta mål och vision för verksamheten, inspirera, motivera och leda ditt team till framgång.

 

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning. Du rapporterar direkt till Regionchef för Food Service, och ingår i uppdragets ledningsgrupp.  I ditt team har du två servicechefer inkl. kökschef.

 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer

 

Dina erfarenheter:

  • En naturligt ledare - På ISS ser vi ledare framför chefer. Vi trivs bäst med ledare som affärsmässigt med både hjärta och hjärna och har kul tillsammans när vi jobbar. För rollen krävs en fingertoppskänsla för mat- och service, högt kundfokus och naturlig ledartalang. Tidigare ledarerfarenheter är ett krav,
  • Gedigen bakgrund inom kök med en servicekänsla utöver det vanliga och erfarenhet av att leda ett rutinerat restaurangteam.
  • Välorganiserad med högt arbetstempo - Du har en förmåga att skapa förtroende, god social förmåga och entusiasm som engagerar dina medarbetare och vår kund.
  • Finansiell förståelse för restaurangverksamhet med god analytisk förmåga
  • Det är meriterande om du har arbetat med restaurangkoncept med hållbarhetsprofil

 

Ditt ansvar:

  • Ytterst ansvar för leverans mot vår uppdragsgivare tillsammans med ditt team
  • Tätt samarbete med vår uppdragsgivare för att förvalta och utveckla uppdraget
  • Fullt budget- och resultatansvar
  • Leda och utveckla ditt team, inkl. personalansvar för drygt 10 medarbetare
  • Bidra till att utveckla våra koncept till best-in-class

 

Ditt engagemang och din ambition att leda och utveckla är det primära, inte din bakgrund.

 

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Observera! Vi tar endast emot ansökningar via det här systemet. Om du inte registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på ”Sök jobbet” för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för denna rekrytering.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej