Inaktiv platsannons

Kalkyl/Entreprenadingenjör i Umeå

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Kalkyl/Entreprenadingenjör

Sökes till Umeå

 

Vi söker dig som vill vara delaktig i det spännande arbetet att bygga ett hållbart samhälle. Vi engagerar oss för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Tycker du om bredden och utmaningarna som finns kopplat till byggprojekt. Har du samtidigt ett affärstänk och servicekänsla, då kan detta vara rollen för dig! Vi är Nordens Samhällsbyggare – vill du dela det med oss?

 

Om tjänsten

Som Kalkyl/Entreprenadingenjör ansvarar du för projektering i både mindre och större skala, du tar fram anbud, kalkyler och projektplaner för anbud och ansvarar för dessa. Du har ett nära samarbete med Platschefen och du är en viktig länk mellan företaget och beställaren. Du är delaktig i inköp tillsammans med inköpsansvarig, ansvarar för dokumentation och uppföljning samt driver på och stöttar Platschefen i våra projekt, såväl tekniskt som ekonomiskt. Du är delaktig i hela projektet och har kontakt med våra kunder, samarbetspartners och de som arbetar i vår produktion. Vi månar om våra relationer och ser att du har en hög känsla för att ge support och service. Du rapporterar till Arbetschef och tjänsten är placerad i Umeå. Sista ansökningsdag är 2020-01-31 men vi jobbar med löpande urval så ansök redan idag. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Kravprofil

Vi ser gärna att du har en Ingenjörsutbildning mot bygg eller motsvarande. Men även annan relevant utbildning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet kan vara aktuellt. Erfarenhet från produktion, liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av entreprenadupphandlingar är meriterande. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat. För tjänsten krävs körkort B samt möjligheten att använda egen bil i tjänsten. Som person är du öppen, kommunikativ och med en stor personlig drivkraft, du är strukturerad och en genomförare. Du är affärsmässig och kostnadsmedveten och har förmåga att skapa goda relationer med människor runtomkring dig vilket gör dig till en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra. Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 31/1 men vi jobbar med löpande urval så ansök redan idag. Tillträde enligt överenskommelse.

 

 

Vi erbjuder

Hos oss ger vi dig de bästa förutsättningarna med en stor koncern i botten samt supertrevliga arbetskamrater där du får ett gott skratt varje dag. Tillsammans är vi svårslagna när det kommer till specialistkunskap och erfarenhet och det kombinerat med en stark värdegrund leder oss vidare i vårt arbete att bli den bästa arbetsplatsen. Vi vill att du ska ha roligt och utvecklas på jobbet, ha balans i livet och tid för familjen. Därför kan vi på Peab erbjuda dig ett stort utbud av förmåner.

 

Vi avböjer alla erbjudanden om annonserings- rekryteringshjälp för denna rekrytering.

 

  

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-01-31

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)