Inaktiv platsannons

Produktionschef Hus - Malmö/Lund

Om tjänsten

 

Jobbar du som produktionschef och söker nya utmaningar för 2020?Hör av dig så berättar vi mer om vad som är på gång!

Skanska, Region Hus Syd består av sex distrikt som tillsammans täcker hela Skåne. Vi är specialister på nyproduktion och skapar såväl energieffektiva kontor, vårdbyggnader, förskolor som hållbara bostäder. Vi bygger för framtiden och vill gärna att du följer med oss! Just nu söker vi produktionschefer till vår bostadssida i Malmö/Lund.

Planera, leda, styra och följa upp Skånes finaste bostäder

Som produktionschef (platschef) på Skanska Hus Syd arbetar du med att planera, leda, styra och följa upp produktionen i projektet. Till din hjälp har du givetvis stöd från bland annat projektchef och ditt team av arbetsledare, projektingenjörer och yrkesmedarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter:

•Du hjälper till med att ta fram produktionskalkyler, samt planerar styrningen av produktionen därefter.
•Du deltar i projekteringen för att ta fram produktionsanpassade lösningar och metoder.
•Du ansvarar för att ta fram produktionstidplan.
•Du organiserar och stöttar bemanningen i produktionen (tillsammans med projektchef).
•Du identifierar arbetsmiljö- och säkerhetsrisker i ett tidigt skede samt följer upp åtgärder.
•Du deltar i byggmöten med kund.

Projekt som bidrar till samhället!

Är du intresserad av att bygga landmärken och komplexa projekt eller trivs du bättre i mindre organisationer? Vi kan erbjuda sig stora möjligheter för dig att utvecklas inom rollen som produktionschef men även inom andra roller på Skanska – allt utifrån din egen erfarenhet och kapacitet.

Vill du leda mot gemensamma mål?

För att gå in i rollen som produktionschef bör du ha en eftergymnasial byggteknisk utbildning eller relevant KY-utbildning. Du har även erfarenhet av att leda produktionen i husprojekt. Givetvis trivs att vara ute på plats där allt händer och du har ett genuint intresse av säkerhets- och miljöarbete. Du gillar att leverera resultat och trivs med att leda medarbetare mot gemensam mål.

Vi ser fram emot att starta 2020 med dig!

Så registrera din CV och gärna ett kort personligt brev kring vad du vill arbeta med. Kan vi få din ansökan innan den 12 januari är vi tacksamma.

Vid frågor kring är du välkommen att kontakta Jenny-Li Sjunnesson, rekryteringsspecialist; 010-4483366.

Varför Skanska?

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen lever efter våra värderingar, och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig bra förutsättningar för att ständigt fortsätta utvecklas. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk.

Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ med mera. 
 



 


Additional Information
Statements

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)