Inaktiv platsannons

Projektledare väg i Gävle

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektledare väg. Vi vill ha din ansökan senast den 17 januari.

Som Projektledare väg på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Arbetsuppgifter

Vill du vara där det händer? Vill du vara med och påverka människors vardag? Gillar du snabba beslut? Då kan du bli vår nya kollega hos oss i Gävle!

I rollen som projektledare hos oss på underhåll får du möjlighet att driva underhållsprojekt inom väg och ansvara för projekt främst i Gävleborgs län. Arbetet drivs i projektform där du samarbetar i team med interna specialister, externa konsulter och entreprenörer. Din uppgift är att kontinuerligt följa upp projekten och du ansvarar för budgetering i planerings- och genomförandeskeden samt i uppföljning av projekt. Ett strukturerat och systematiskt analys- och förbättringsarbete inom den egna verksamheten är en naturlig del av din vardag. En viktig del i arbetet är möten och kommunikation med berörda intressenter såsom allmänheten, kommunen och andra myndigheter. I de flesta sammanhang står du i centrum för frågor som berör projektet. Du besvarar också frågor från allmänhet och media rörande drift och underhåll för ditt vägnät.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en teknisk högskoleutbildning (180 hp/120 p), men du kan även ha en annan bakgrund kompletterad med flerårig erfarenhet från projektledning och/eller branscherfarenhet som vi bedömer som likvärdig
  • har flerårig erfarenhet av att driva projekt
  • har arbetat med ekonomi samt resultatuppföljning kopplat till projektledning
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • har körkort för personbil.

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av väg-eller anläggningsprojekt
  • har kunskap i entreprenadjuridik
Övrig information

I denna rekryteringsprocess kommer vi att använda oss av urvalstester.

Rekryterande chef Marcus Danielsson nås på mobilnummer 070-200 77 80 under julledigheten vid eventuella frågor angående tjänsten

Trafikverket samarbetar med andra arbetsgivare i Dalarna gällande medflyttarfrågor, detta genom Rekryteringslots. Mer information om detta hittar du på www.rekryteringslots.se

Ansökan

Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling. Genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Nu behöver vi stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa och intressanta anläggningar att underhålla.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-01-17

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej