Inaktiv platsannons

Androidutvecklare i Sweden

Detecht utvecklar ett app baserat automatiskt nödlarm för motorcyklister med visionen att ingen motorcyklist skall komma till skada pga av för lång larmtid. Genom att analysera smartphonens inbyggda sensorer detekterar vår algoritm om du som motorcyklist varit med om en olycka. När en olycka inträffat, skickar appen ett automatiskt meddelande till dina nöd-kontakter men även direkt till SOS Alarm. Nu vill vi förstärka teamet med ytterligare Apputvecklare!

Om tjänsten

Jobba med oss på Detecht

På Detecht är vår vision att bygga den bästa app baserade plattformen för motorcyklister! Vi tror på

 

Göteborgsbaserat Startup!

Vi är baserade på Stena Center mitt i Göteborgs Startup-atmosfär. Några av oss kör mc, andra inte, några älskar kodning, andra älskar digital marknadsföring, men vi alla vill bygga den bästa möjliga produkten för att hjälpa motorcykellister idag och i framtiden. Vi är för en del av Chalmers Ventures Accelerator och har tidigare deltagit i Yunctures Incubator och JCE Accelerator-programmet för att göra det bästa av våra första år som startup. Kolla in positionerna nedan och skicka ett mail till oss eller kom förbi vårt kontor om du är intresserad.

 

Bli EN DEL AV VÅRT GRYMMA TEAM!

Vill du vara en del av vårt växande team? Vi är ett litet team på sex personer och vill bli några fler. Nedan hittar du ett par öppna positioner men låt inte det begränsa dig. Vi sparar alla applikationer vi får och är alltid på jakt efter fantastiska människor!

 

Mobilutvecklare - Android/iOS

Vi letar efter rätt person som är intresserade utveckling i ett mindre team med stort ansvar och möjlighet till personlig utveckling! Möjlighet att själv påverka utvecklingsmiljö och strategier framåt. Du kommer hjälpa till att bygga en applikation som syftar till att tjäna motorcykelsamhället och uppnå vårt slutmål, att skapa en produkt som kan rädda liv. Du kommer att spela en viktig roll i vårt mobila utvecklingsteam, implementera nya funktioner, förbättra prestanda och bygga vackra användargränssnitt. Vi letar efter Android- och iOS-mobilingenjörer. Om du är intresserad, låt oss veta det genom att ansöka via the hub.

 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier