Inaktiv platsannons

Junior frontendutvecklare i Sweden

På Ifrågasätt tycker vi att det är viktigt att man fritt skall kunna diskutera vad som händer i samhället. Vi har därför utvecklat vår kommentarsplattform som håller troll och bottar borta. Kanske har du själv deltagit i diskussionerna hos Dagens Nyheter, Dagens industri, Göteborgs-Posten eller någon av de ca 40 andra tidningar i Sverige, Norge och Finland som använder vår lösning? Då våra kunder är så nöjda har de nu bett oss bygga fler tjänster, därför behöver vi nu fler utvecklare!

Om tjänsten

Vi tror att du arbetat några få år med webbutveckling, eller är helt ny och skall ta ditt första steg på arbetsmarknaden. För oss är det viktigaste att du har rätt inställning, är nyfiken och vill vara med och växa tillsammans med bolaget.

 

Din exakta profil är mindre viktig, men på din meritlista får du gärna ha:

  • God kunskaper av JS, HTML och CSS. Vi använder Vue och SCSS.

  • Erfarenhet av UX eller grafisk design är ett plus.

  • I vår backendutveckling använder vi primärt Go och SQL. Således ett plus om du har någon kännedom om dessa.

  • Då vår driftmiljö är AWS är det ett plus om du även har erfarenhet av AWS. Våra viktigaste tjänster är ECS (Fargate), Lambda och S3.

Allra viktigast är att du är engagerad, känner ett ansvar för företaget och vill vara med vid början av resan mot vad som kan bli ett världsomspännande företag! Har du några frågor får är du alltid välkommen att maila eller ringa oss.

 

Vi sitter i centrala Malmö i ett ljust och luftigt kontor, fem minuter från stationen. Vi är ett litet team och erbjuder förutom en stor flexibilitet även personaloptioner och stora möjligheter att växa tillsammans med bolaget.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier