Inaktiv platsannons

ALARM 2020 i Åre

Välkommen till... Vad sägs om att säsong i Åre och varva skidåkning med att samla på dig viktiga erfarenheter inom farmaci? Eller kanske att bo på Gotland en sommar med närmsta kursarna? Vi har många sp...

Om tjänsten

Välkommen till Apoteksgruppen

Vad sägs om att säsong i Åre och varva skidåkning med att samla på dig viktiga erfarenheter inom farmaci? Eller kanske att bo på Gotland en sommar med närmsta kursarna? Vi har många spännande erbjudanden över hela landet! Vi vill därför erbjuda dig som student en fantastisk möjlighet att få in en fot i vår organisation.

Dina möjligheter

Till Apoteksgruppens apotek över hela Sverige söker vi nu dig som delar vårt stora intresse för hälsa och kundbemötande. Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag. Du utbildar dig inom farmaci och är på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Det är med glädje du delar med dig av dina kunskaper inom farmaci, egenvård och hälsa till såväl kunder som kollegor.

Tjänsten utformas efter dina önskemål. Vi kan erbjuda dig extrajobb under terminerna, sommar- eller säsongsjobb. Och självklart en tillsvidareanställning om det är så att det är intressant.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Åre
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Åre | Deltidsjobb