Inaktiv platsannons

Specialistsäljare till Atea Finance i Växjö, Jönköping, Linköping, Norrköping

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Ateas finansbolag dig som vill jobba som specialistsäljare med fokus på it-ekonomi och finansiella lösningar. En av våra specialistsäljare skall vara föräldraledig och vi söker nu en person som kan vikariera från och med 2020-04-01 och fram till och med 2021-03-31 med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

 

Din roll i laget

I rollen som specialistsäljare på Ateas finansbolag ansvarar du för att hjälpa kunder med olika typer av betalningsupplägg. Du kommer att föra dialog både internt och externt gällande allt som rör it-ekonomi för att optimera våra kunders it-inköp. Vi är representerade över hela landet från norr till söder. Du kommer att arbeta i team tillsammans med Johanna en av våra specialistsäljare på finansbolaget. Tillsammans ansvarar ni för försäljningen på Region Mitt. Ditt ansvar blir att förvalta, bearbeta och erbjuda it-ekonomi till våra kontor i Östergötland, Jönköping, Växjö och Kalmar. Du behöver körkort och tillgång till bil. Tjänsten omfattar resor, 2-3 dagar per vecka.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

 

"På Atea lär jag mig något nytt varje dag och jag får jobba i ett härligt team med kompetenta kollegor. Som specialistsäljare på Atea får du möjlighet att utvecklas på otroligt många plan där fokus på kundnytta, personlig effektivitet och laget före jaget är starka ledord!

– Johanna, specialistsäljare Atea Finance

 

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som specialistsäljare ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer.

Du sätter dig snabbt in i kundernas verksamhet och utmaningar för att kunna vara rådgivande. Du är resultatinriktad och har en god social kompetens. Ditt fokus ligger på att skapa goda relationer och att sätta kundens behov i centrum.

 

 

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

 

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

 

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Larsson, Försäljningschef, via hakan.larsson@atea.se  Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö, Jönköping, Linköping, Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)