Inaktiv platsannons

Atea söker ny Konsultchef i Malmö

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget?  Just nu söker vi på Atea Malmö dig som vill jobba som Konsultchef med fokus på IT som tjänst. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du har universitetsutbildning eller motsvarande och god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. För att lyckas i rollen behöver du kunna skapa dig en god och bred förståelse för Ateas utbud inom Informationsteknologi.  Som konsultchef innebär det att arbeta praktiskt och teoretiskt med såväl strategiska som operativa frågor. En väsentlig del av arbetet kommer att bestå av kontakt med våra kunder i ett utvecklande syfte. Men även i uppföljning gällande konsultleveranser och att i samverkan med våra kundansvariga driva våra kundteam som vi anser är en avgörande del för att lyckas skapa kvalité i vårt samarbete med våra kunder. Du har ett ekonomiskt ansvar som du ser till att följa upp tillsammans med ditt team och regional affärsområdeschef.  Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledning och utveckling med fokus på IT som tjänst. 

För mig är det viktigt att känna glädje över att gå till jobbet och att känna att jag kan och vill bidra till min arbetsgivares framgång. Sedan jag började på Atea i 2017 känner jag att jag hittat hem. Här får jag tänja på mina gränser, utmanas och skratta hejdlöst med mina kollegor varje dag – kan man önska sig mer" ? - Annika, Konsultchef på Atea. 

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som konsultchef Service är
  • Via din organisation säkerställa kvalitet i våra driftavtal.
  • Rekrytering, kompetensutveckling av medarbetare, coachning samt personaladministration ingår. 
  • Resultatansvar för verksamheten med uppföljning av budget inklusive prognoser och analyser av resultat.
  • Agera affärsägare och kontaktperson för vår regionala operations gentemot intern och extern verksamhet.
Som person känner du troligtvis igen dig på följande.

Du som person har goda ledaregenskaper, är social och affärsmässig med teknisk förståelse. En förmåga att organisera sin vardag och prioritera bland många angelägna uppgifter är särskilt viktigt i rollen som konsultchef. Ditt arbetssätt präglas av högt engagemang och du har förmågan att entusiasmera och engagera din omgivning.  Du trivs med att arbeta tillsammans med dina medarbetare och kunder samt har förmågan att se helheten.  Du är även van vid att arbeta utifrån budgetmål och har ett resultatinriktat synsätt med fokus på medarbetare och affärer. Du känner att Ateas värderingar är en utmärkt plattform för att driva din egen och dina medarbetares utveckling på bästa sätt.  Du drivs av att sätta  upp höga mål för sig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Är motiverad och jobbfokuserad och söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Du har förmågan att vara kreativ och  hittar nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, kommer med idéer, ifrågasätter traditionella angreppssätt.

Vårt erbjudande till dig.

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss.

Välkommen med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pierre Wittlock, Regional Affärsområdeschef, via pierre.wittlock@atea.se alternativt telefonnummer +46 40 31 42 26. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi utför bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)