Inaktiv platsannons

Är du vår nya studentambassadör? i Luleå

Om tjänsten

 

Läser du en teknisk utbildning på och vill kickstarta din karriär. Har du minst ett år kvar på dina studier och känner att du vill ha en anknytning till arbetslivet? Sök då till rollen som studentambassadör och bli en del av landslaget inom informationsteknologi. Vi söker just nu dig som studerar på Luleå Universitet. Du kommer att ha din kontaktperson på vårt Luleåkontor, men kommer att vara vår förlängda arm ute på universitet.  

 

"Under min tid som studentambassadör på Atea så har jag fått utforska många olika delar av företaget. Det har gett mig möjligheten att bygga ett nätverk internt, hänga med på storslagna events som landslagslägret samt få en uppfattning av hur det är att arbeta i IT-sektorn. Den stöttningen jag har fått som studentambassadör är ett kvitto på varför ATEA är ”the place to be”. – Georg Lavman, Studentambassadör på Atea i Region Syd 

 

Din roll i laget 

Vi vill att du som vår ambassadör genomför löpande employer branding aktiviteter under året tillsammans med din kontaktperson på Atea. Detta skulle kunna vara ett event på vårt kontor, en marknadsföringsinsats ute på universitetet eller annat som Du tror kommer skapa intresse kring Atea ute på universitetet. Din insikt i detta är extremt värdefull för oss, och du kommer att få jobba tillsammans med ytterligare en ambassadör och driva dessa aktiviteter framåt. 

 

Rollen som studentambassadör är ideell och kan liknas vid ett mentorskapsprogram. Du kommer känna att du är en del av oss och kommer att delta på våra landslagsläger, introduktionsdagar och andra lokala aktiviteter, och vi kommer att engagera oss i att ge dig ett brett nätverk inom Atea och få lära dig mer inom dina specifika intresseområden. Detta har tidigare lett till både exjobb och interna utbildningsprogram. För sistaårsstudenter kommer du att även ingå i rekryteringsprocessen till vårt traineeprogram. 

 

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som studentambassadör är:  

  • Vara den som har ”örat mot rälsen” kring vad det pratas om ute på universitetet 
  • Komma med idéer och tips kring vilken typ av aktiviteter som kan vara intressanta att genomföra på universiteten 
  • Genomföra fyra stycken event per år tillsammans med din kontaktperson på Atea 

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   

 

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser: 

Vi tror att du är en social och utåtriktad person. Du gillar att nätverka och är naturligt nyfiken på att träffa nya människor och lära dig nya saker. Vidare tror vi att du har en kreativ ådra och en förmåga att tänka utanför boxen, en egenskap som kommer väl till pass när vi tillsammans med dig skapar nya event och aktiviteter för vår målgrupp. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

 

För att lyckas i tjänsten som studentambassadör bör du ha följande: 

• Intresse och erfarenhet av studentengagemang såsom kår och sektioner  

• Vara intresserad och verksam på sociala medier   

• Ha ett brett kontaktnät inom studentvärlden  

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)