Inaktiv platsannons

Projektledare i Skärblacka

Om tjänsten

Tänk om du fick chansen att vara med och bidra och utveckla Norrköpings största pappersbruk? Tänk om du fick arbeta med framtidens projekt inom styrsystem, el och automation. Tänk om du fick bli vår nya projektledare?

Till vår produktionsenhet i Skärblacka söker vi nu en erfaren projektledare med gedigna projektledaregenskaper och med mycket god samarbetsförmåga. Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete där du får arbeta med tekniskt avancerade uppdrag.

Om tjänsten
Som projektledare har du ett övergripande ansvar för större tekniska anläggningsprojekt inom främst styrsystem samt el och instrument och kommer att ansvara för att hålla ihop projekten, kommunicera med olika samarbetspartner och leda personal och konsulter. Du ansvarar för alltifrån förstudiefas till genomförandefas i projekten och har ansvar för budget och kostnadsstyrning.

Du kommer att tillhöra Projektavdelningen och rapporterar direkt till chefen för avdelningen

Kvalifikationer
Din utbildningsbakgrund är civilingenjör eller motsvarande alternativt att du erhållit kunskap via yrkeserfarenhet och interna utbildningar. Du har mycket goda kunskaper inom styrsystem och har ett stort intresse för el och automation.

Vi tror att du idag arbetar som projektledare inom processindustrin alternativt som konsult, har du erfarenhet inom massa- och pappersindustrin är det meriterande. För att lyckas i rollen behövs flerårig projektledarerfarenhet och framförallt mycket god samarbets- och problemlösningsförmåga vilket resulterar i ett stort engagemang som skapar laganda och förser projektmedlemmarna med en klar riktning.

Du ska ha goda kunskaper i både tal och skrift i både svenska och engelska. Det är meriterande med kommersiell erfarenhet avseende kontrakt och/eller inköp.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är kommunikativ, har lätt för att bygga relationer och har mycket god planeringsförmåga. Du kan anpassa dig till förändrade situationer samt drivs av att lösa problem och nå resultat och har ett brinnande intresse för den verksamhet och de projekt du engagerar dig i.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej