Inaktiv platsannons

Säsongsmedarbetare Logistikcenter i Helsingborg

Om tjänsten


Det finns alltid nåt att göra!

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?

Säsongsmedarbetare Logistikcenter

 

Dina Arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av logistikarbete? Är du dessutom noggrann och strukturerad? Nu söker vi medarbetare till vårt logistikcenter. Som medarbetare på vårt logistikcenter kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av att bearbeta kundorder och då genom hela processen. Det innebär bland annat att du sammanställer order, kontrollerar varor och packar för leverans. Du ansvarar för att våra kunder får rätt varor, i rätt tid, i rätt skick och till rätt plats. I arbetsuppgifterna ingår också att aktivt arbeta med optimering av processer, i logistikcenter.


Din Profil

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av lagerarbete. Du som söker är organiserad och strukturerad och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter för att uppnå ett effektivt arbetssätt. Som person är du lösningsorienterad, har stor initiativförmåga och tycker om att tillsammans med kolleger nå framgång. Truckkort (A1-A4 & B1-B4) och truckvana är ett krav.

 

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Heltid 38,25 tim/v. Schemalagd arbetstid måndag – fredag, samt helgarbete förekommer.  

Lön: Lön enligt överenskommelse.

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde: Önskemål om mitten av februari t.o.m. 30/7.

 

I vårt team med mer än 18 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. 

Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH familjen.

  

Nyckelord: Logisitik, truck

Referensnummer: 30241 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)