Inaktiv platsannons

Fastighetsförvaltare till Trollhättan

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Fastighetsförvaltare till ISS

Till vårt växande affärsområde ISS Energi söker vi nu en fastighetsförvaltare med placering i Trollhättan. Är du en driven förvaltare med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service har vi jobbet för dig!

Rollen som Fastighetsförvaltare hos ISS

I denna roll som fastighetsförvaltare kommer du att arbeta i en operativ tjänst med Vattenfall som fastighetsägare. Du kommer att ansvara för, samt att driva och säkerställa den övergripande administrativa fastighetsplaneringen. Du kommer att arbeta nära anläggningschefer, driftorganisation och leverantörer vilket ställer höga krav på din samarbetsförmåga och att arbeta strukturerat.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Samordna och kontrollera tekniskt arbete i fastigheter som utförs av egen personal eller sidoleverantörer
  • Arbete avseende arbetsmiljö, systematiskt brandskyddsarbete, myndighetsbesiktningar samt skyddsronder
  • På egen hand eller i samarbete med övrig driftorganisation ansvara för underhåll och projekt.
  • Daglig kommunikation med kund, hyresgäster, medarbetare och leverantörer
  • Leda och/eller medverka i utvecklingsprojekt samt utredning
  • Sammankallande vid husmöten

Kompetensprofil

Vi söker dig som har en högskoleexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt;

  • Hög samarbets- och kommunikationsförmåga
  • Erfarenhet av att leda och driva projekt
  • Flerårig erfarenhet som fastighetsförvaltare
  • Självgående
  • Goda kunskaper inom ekonomi
  • Körkort B

Bas P – Bas U är meriterande.  

Personliga egenskaper

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som fastighetsförvaltare på ISS kommer du att agera som kontaktperson på flera olika ytor. Det kommer ställas höga krav på din förmåga att samordna, kommunicera och leda. Som person är du strukturerad, noggrann och van att arbeta mot flera kontaktytor.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Främsta upptagningsområdet är södra Sverige framförallt Trollhättan med omnejd. Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Johan Larsson på 0734-36 00 26 eller Johan.larsson@se.issworld.com.

Då vi arbetar inom samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kommer att genomföras i samband med anställningsintervju innan vidare beslut om anställning kan fattas.

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej