Inaktiv platsannons

DVT Assistans söker Personlig assistent 6 pass i månaden i Norrtälje

Personlig assistent till kvinna i 60 års åldern som bor utanför Norrtälje söker assistent som kan arbeta 6 pass i månaden. Passen är på vardagar mellan kl. 11.00-17.00.  Du behöver inte ha erfarenhet då personkemi är avgörande.  Körkort krävs för att kunna ta sig till arbetsplatsen. 

6 - 12 timmar per vecka
Mellan 120.00SEK och 135.00SEK per timme

Arbetsbeskrivning:

Vår kund är en kvinna i 60 års åldern som bor tillsammans med sin man och deras hund i ett hus på landet. Du behöver ha körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till och från jobbet. Du behöver även tycka om och tåla hundar.

Vår kund har många fritidsintressen så som blommor, trädgård, sy, hundar, hälsa och att skriva. Du behöver inte ha kunskap om dessa intressen, men du behöver vara nyfiken och vilja lära för att på bästa sätt kunna hjälpa till.

Kunden är en skojfrisk person med högt i tak. För att personkemin ska fungera behöver du vara en person som inte är konflikträdd, som vågar motivera och puscha kunden i vardagen och som kan skoja och har nära till skratt.

Det är meriterande om du är intresserad av hälsa då kunden endast äter raw-food. Du behöver kunna laga mat, kunden lär dig laga raw-food, men det behöver finnas ett matintresse. Det är även meriterande att du kan engelska och har goda kunskaper vad det gäller att hantera en dator.

Kunden har reumatoid artrit och behöver därav hjälp med dagliga uppgifter så som hushållsarbete, hygien och möjligheten att utföra sina fritidsintressen.

DVT Assistans söker dig som delar vår värdegrund som bygger på Delaktighet, Värdighet och Tillgänglighet. Du tycker om att arbeta med människor, är positiv och se lösningar istället för problem.

De ansökningar som inkommer läses av både kund och personal på DVT Assistans.

Urvalet sker löpandes så sök redan idag.

Tillträde efter överenskommelse.

 

Vad vi erbjuder:

  • 6 pass i månaden
  • Inspirerande arbete
  • Möjlighet till flexibla dagar

Vad vi ber om:

  • Ingen utbildning krävs
  • Att du tål hundar
  • att du har körkort och bil
  • att du är flexibel

Ansök

Välkommen med din ansökan! Urvalet sker löpande så sök redan idag!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrtälje
Antal timmar per vecka
6 - 12
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Löneindikation
Mellan 120.00SEK och 135.00SEK per timme
Ansvarig för
Personlig assistans
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Ja
Tillgång till bil önskas
Ja
Personligt brev krävs
Ja
Språk
Svenska

Norrtälje | Omvårdnad | Deltidsjobb