Inaktiv platsannons

Trainee logistik - Rosersberg

Vi är den största kedjan inom dagligvaruhandeln i Europa med ca 10 000 butiker i Europa och USA. Vi öppnade våra första butiker i Sverige år 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 200 butiker i Sverige. Vi har bevisat att bra mat inte behöver kosta mer!

Om tjänsten

Din roll

Traineeprogrammet
Under 18 inspirerande och intensiva månader får du en gedigen inblick i vår organisation och vårt arbetssätt. Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet – butiksförsäljning. Därför inleds traineeprogrammet med 1,5 månaders grundläggande utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation.

Nästa del utgörs av en ca 9 månader lång utvecklingsfas på något av våra centrallager. Under den tiden fokuserar du på att lära dig mer om hela varuflödesprocessen, med syfte att få förståelse för logistiken bakom arbetet i butikerna.

Den tredje och sista fasen är ca 7 månader där du fördjupar dig inom din huvudinriktning. Efter traineeprogrammet startar du din karriär inom logistik och kan se fram mot en spännande utveckling i en spännande bransch. Målet är att efter traineeperioden tillträda en tjänst som avdelningschef på vårt centrallager i Rosersberg.

 
Din bakgrund

Du har en akademisk examen med mycket goda resultat, gärna med inriktning på logistik, Supply Chain eller ekonomi. Vi ser det också som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarskap.

Som person är du initiativrik, lösningsorienterad och flexibel. Du vill påverka och göra skillnad. För dig är viljan att utveckla människor och verksamhet en stark drivkraft. Du trivs både med att planera och följa upp och du har en stark kommunikativ förmåga. B-körkort är en förutsättning för denna tjänst och vi ser kunskaper i tyska som meriterande.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Tjänsten är en heltidstjänst, med tillträde september 2020.  Arbetstiderna kan variera enligt butikernas öppettider. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Rosersberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Rosersberg | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)