Inaktiv platsannons

Bli en av oss – vi söker lagermedarbetare till vårt lager i Enköping Enköping

Om tjänsten

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

Våra kunder är restauranger, hotell och storkök, som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige och norra Finland. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utbildningar och andra tjänster.

 

Vi söker nu Lagermedarbetare kvällstid till vårt lager i Enköping.

 

Dina arbetsuppgifter

Varje dag flödar enorma mängder varor genom våra lager och ut till våra kunder. Ditt ansvar är att se till att rätt saker kommer med rätt leverans till kund. För alla som jobbar på lagrets olika avdelningar krävs stor noggrannhet. När kunden packar upp sina varor måste allt som har beställts vara med.

Att jobba på lager är ett lagarbete! När något oväntat händer ställer vi upp för varandra och löser det tillsammans. Vi lyckas tillsammans. Våra kunder är beroende av vårt engagemang där vi varje dag ser till att förskolan får sin frukt, restaurangen kan servera sin dagens och puben har öl i tapparna.

Lagerarbete är även ett fysiskt arbete där kroppen är igång hela dagen. Även om vi har moderna hjälpmedel så förekommer tunga lyft och vi lägger stora resurser för att du ska må bra på och efter jobbet under hela din anställningstid. Därför får du bland annat ett frikostigt friskvårderbjudande, tillgång till modernt gym och lunchbidrag.

Vad vi söker hos dig

Vi söker engagerade och drivna medarbetare som vill ta det extra ansvaret och se till att leverera kvalitet i alla led. Truckkort och lagervana är ett plus, dock inget krav.

Din arbetsplats

Vårt hypermoderna och klimatsmarta lager strax intill E18 och riksväg 55 i Enköping öppnade i januari 2017. Lagret, som är Enköpings största privata arbetsgivare, är arbetsplats för omkring 300 personer. Lagret är ett viktigt nav i vår lagerstruktur i Sverige, som omfattar fyra lager; förutom Enköping också Umeå, Norrköping och Halmstad.

Mångfald

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och vara en positiv kraft. Vi är fullt övertygade om att det är så vi utvecklar vår affär.

Språk

Vi ser gärna att du, förutom svenska, talar och skriver engelska väl.

Tester

För att ta reda på om det är just dig som vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Enköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Enköping | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)