Inaktiv platsannons

Redovisningshandläggare (sommarvikariat), Norrköping Norrköping

Om tjänsten

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Vi måste möta våra kunder, interna som externa, med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och natur.

Vill du boosta ditt CV medan du pluggar? Trivs du bättre inomhus än utomhus under sommaren? Då kanske du är vår nya sommarvikarie på Ekonomicenter? Vi söker nu redovisningshandläggare som kan täcka upp när vår ordinarie personal hänger på stranden i sommar.

Vad kommer du att göra?

Du kommer att ingå i ett team som arbetar med kundfakturering och behandling av inkommande betalningar i vårt affärssystem, eller med leverantörsfakturor och utbetalningar. Du kommer också att vara delaktigt i det intensiva bokslutsarbetet.

Som redovisningshandläggare blir du en del av vårt Ekonomicenter som stöttar hela Martin & Servera- koncernen. Vi är ca 20 medarbetare som jobbar med den löpande redovisningen och under sommaren med oss får du god inblick i många olika processer. Det är ett perfekt sätt för dig som studerar att lära dig mer om hur en ekonomiavdelning fungerar.

I rollen som redovisningshandläggare har du mycket kontakt med våra externa kunder och leverantörer, samt med kollegor i koncernen. Detta förutsätter såklart att du redan är en bra kommunikatör, men efter sommaren kommer du förmodligen att vara ännu bättre.

Vad söker vi hos dig?

Vi tror att du har påbörjat dina studier som ekonom eller liknande och vill hitta ett sommarjobb som kan öppna dörrar för framtiden. För att du ska tycka att jobbet är kul är det en förutsättning att du bemästrar Excel och att du blir så där löjligt glad när du hittar och lär dig nya funktioner.

Om du har tidigare erfarenhet av löpande redovisning är det såklart bra men absolut inget krav. Det viktigaste är att du vill lära dig nya saker.

Din inställning och personlighet är oerhört viktig, du bör drivas av att leverera hög service utifrån en tidplan och göra det med gott humör. Vi som jobbar på Ekonomicenter är ett glatt gäng och vi hjälper varandra när det behövs. Samarbete och en vilja att alltid göra vårt bästa är det som har gjort oss framgångsrika.

Vi ser Martin & Servera som ett gigantiskt lagspel, där alla delar är viktiga. För att helheten ska fungera och utvecklas behöver vi ha den allra bästa administrationen kring vår verksamhet, skapad av personer som vet att nyckeln ligger i att vara extremt fyrkantig – och extremt flexibel. Av dig förväntar vi oss att du gillar att lägga pussel, älskar service till både kunder och kollegor och inte är rädd för att hela tiden uppfinna och förfina de mest effektiva lösningarna.

Urvalsprocessen

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och vara en positiv kraft. Vi är fullt övertygade om att det är så vi utvecklar vår affär.

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess .  

Din arbetsplats

Vi sitter i fräscha lokaler i anslutning till vårt lager vid Ingelsta i Norrköping, som är ett viktigt leveransnav i Martin & Serveras lagerstruktur. Tillsammans är vi 600 personer på lagret, säljavdelningen, varuförsörjningen och på angränsande avdelningar och arbetsorter.

Vi tillämpar flextid, vilket ger dig möjlighet att styra din tid, samt att vi har en egen personalmatsal som erbjuder både frukost och lunch.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Sommarvikariat från 8/6-14/8

Arbetstider: 7.30-16.15, med möjlighet till flex

Bolag: Martin & Servera AB

Adress: Blygatan 25, Norrköping

Kontakt: För frågor om tjänsten kontakta Jenny Sjödell, Chef redovisning kund på jenny.sjodell@martinservera.se,+46722401798, eller Elin Svensson, Chef redovisning Leverantör på elin.svensson@martinservera.se, +46722065240. 

Sista ansökningsdag: 23 februari 2020

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restauranghandel, Chipsters, Disk

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)