Inaktiv platsannons

Produktionschef i Obbola

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Produktionschef

Till SCA Obbola söker vi nu en ledare med känsla och erfarenhet av att utveckla potentialen hos både medarbetare och organisation. Är du den drivna och kvalitetsmedvetna förändringsledaren vi söker när vi bygger framtidens fabrik? Välkommen med din ansökan till rollen som Produktionschef!

Din nästa utmaning

Som Produktionschef rapporterar du till Fabrikschefen för SCA Obbola. Produktionschefen ingår i Obbolas ledningsgrupp.

I rollen som Produktionschef har du huvudansvaret för samtliga processavsnitt inom fabriksområdet. Du ansvarar för att leda och utveckla produktionsorganisationen och dess medarbetare mot uppsatta mål. I målen ingår det ett tydligt fokus på säkerhet, produktivitet, kvalitet och kostnad. Rollen innebär förutom optimering av verksamheten ett ansvar för att driva förändringsprocesser och utveckla produktionen inom ramen för vårt förbättringsarbete.

Obbola är idag är en välinvesterad och konkurrenskraftig kraftlinerproducent. Som produktionschef är du en viktig kugge i vidareutvecklingen av hälsa- och säkerhetsarbetet och förverkligandet av vår strategi.

Vem är du?

Vi söker dig som är en ledare med känsla och erfarenhet av att utveckla potentialen hos både medarbetare, organisation och process. Du har erfarenhet av kvalificerade uppgifter i ledande ställning, erfarenheterna bör även innefatta ledning av förändrings- och utvecklingsarbete med goda resultat.

Som person är du drivande, handlingskraftig och ansvarstagande i kombination med en mycket god analytisk förmåga. Du har en genuin drivkraft för att leda och utveckla dina medarbetare.

Du har en utbildning på akademisk nivå, civilingenjör eller motsvarande kompetens förvärvad genom betydande erfarenhet. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom processindustrin/massa- och pappersindustri.

Rollen som Produktionschef ställer höga krav på förmåga att kunna kommunicera både internt och externt. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?

På SCA får du mer än bara ett jobb. Hos oss är det människorna som gör framgångarna och här finns plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. Oavsett var du är i livet.

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt.

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

SCA bygger en ny pappersmaskin för tillverkning av kraftliner vid sitt pappersbruk Obbola i Umeå kommun. Produktionen i Obbola ökar från dagens 450 000 ton kraftliner till 725 000 ton årligen för att möta förväntad ökning av efterfrågan på förnybara förpackningar. Investeringsbeloppet uppgår till 7,5 miljarder SEK.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Obbola | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)