Inaktiv platsannons

Teknikdriven Underhållsingenjör SCA i Obbola

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Teknikdriven Underhållsingenjör

Strävar du efter att lösa komplexa problem och lära dig nytt inom teknik? Har du erfarenhet av att jobba med ett tvärfunktionellt angreppssätt för att tillsammans med kollegor bedriva det underhållstekniska arbetet? Till vår avdelning Underhållsteknik söker vi nu en Underhållsingenjör inom mekanik. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Som Underhållsingenjör inom mekanik bidrar du med din specialistkompetens för att utreda och lösa tekniska problem. I ditt ansvar ingår att vara resurs i planerade underhållsstopp, att initiera, delta eller leda tekniska utredningar samt mekaniska projekt. Andra viktiga delar i Underhållsingenjörens roll är att arbeta med grundorsaksanalyser av haverier och driftstörningar och att utveckla det förebyggande underhållet.


Arbete sker i nära samverkan med både externa och interna kontakter. I denna välinvesterade fabrik jobbar du med ingenjörskollegor nära tekniker, fabriksunderhåll och övriga centrala underhållsavdelningar i en underhållsintensiv verksamhet. Verksamhetsområdet för tjänsten omfattar hela processkedjan från ved till färdigt papper.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleingenjörsexamen eller likvärdig utbildning. Vi ser att du har några års erfarenhet som ingenjör, erfarenhet av tekniska utredningar samt erfarenhet från processindustrin är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom förmåga till analys, struktur, initiativ och ett genuint intresse för kärnfrågor inom underhåll.


Du trivs med att samarbeta med andra samt att du har en god kommunikativ förmåga där du på ett pedagogiskt sätt förklara tekniska lösningar och motivera arbetsätt. Du som person är nyfiken och har därigenom lätt att sätt dig in i nya komplexa utmaningar.


Vi ser det som självklart att du har goda datakunskaper, kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt engelska.


För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi bygger just nu framtidens fabrik på SCA Obbola. Vi erbjuder ett arbete som är mångsidigt, lärorikt och socialt. Hos oss blir du en del av ett stort företag med många möjligheter till professionell och personlig utveckling.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Obbola | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)