Inaktiv platsannons

Projektingenjör - Hus Stockholm Nord

Projektingenjör - Hus Stockholm... Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostäder och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är...

Om tjänsten



Projektingenjör - Hus Stockholm Nord

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostäder och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier samt skolor och har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med.

Arbetsbeskrivning
Som projektingenjör arbetar du nära projekt och produktion, där du har en nyckelroll i teamet samt kundfokuserat arbete. Tillsammans med övriga medarbetare i projektet skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, hög produktivitet och gedigen kvalitet. Du ansvarar självständigt för inköp och ekonomisk uppföljning. Du har vidare arbetsuppgifter kopplade till miljöfrågor, ekonomistyrning, kalkylering och projektplanering. Som projektingenjör bygger du även nätverk och skapar goda relationer inom som utanför organisationen för att bidra till nya affärer.

Vem är du?
Vi söker dig som är byggingenjör eller har likvärdig teknisk utbildning i grunden. Med dig har du erfarenhet från branschen och ett par års erfarenhet av rollen som projektingenjör, produktionsledning eller motsvarande befattning. Vi ser gärna att du har ett gediget intresse för projekt- och ekonomistyrning, då vi fokuserar mycket på dessa områden. Det är meriterande med erfarenhet från projektplaneringsprogram och affärssystem. Som person är du noggrann, strukturerad och har hela tiden ett ekonomiskt tänk. Vi ser att du har ett gediget intresse för din roll och en vilja samt nyfikenhet att utvecklas. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan i team är viktigt för att skapa framgångsrika projekt. Din sociala förmåga blir också viktig i relationen till både kollegor som kunder.

Ansök redan idag dock senast 11 februari
Registrera ditt CV och personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Enström, Rekryteringsspecialist, 010 - 4492004. Välkommen med din ansökan!
Additional Information
Statements

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)