Inaktiv platsannons

BoKlok söker en Automationstekniker till Gullringen

Om tjänsten

Nu söker vi en Automationstekniker till vår fabrik i Gullringen, Vimmerby.


BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Om dig

Vi söker dig som trivs i en föränderlig miljö då vi står inför stora förändringar i vår fabrik. Vi ser att du är en person som gillar att vara ”spindeln i nätet” och ha många bollar i luften samtidigt. Eftersom du kommer ha ett nära samarbete med produktionen måste du vara hjälpsam och serviceinriktad. Då kommunikation är ett viktigt verktyg för oss ser vi gärna att du är en positiv och öppen person som gillar att ha kontakt med människor. Vidare är du ordningsam, lyhörd samt har en förmåga att själv kunna planera, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter.

 

Tjänsten

Som Automationstekniker har du till uppgift att arbeta med felsökning och förebyggande underhåll av produktionsutrustningen. Du kommer att tillhöra fabrikens underhållsavdelning där du kommer ha flera kollegor.

 

Som Automationstekniker kommer du arbeta med:

  • Att ansvara för all automation och säkerställa driften i fabriken.

  • Att du löpande informera om kommande service eller eventuella avvikelser som fabriken behöver känna till.

  • Att med hjälp av produktionsteknisk chef och leverantörer implementera ny utrustning och se till så att önskat resultat uppnås.

  • Att förbättra och supporta organisationen. 

  • Att arbeta i linje med företagets MPS-system.

 

En tjänst som Automationstekniker erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete. Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling och här välkomnar vi dig till stora utvecklingsmöjligheter inom BoKlok men även inom både Skanska och IKEA. Vi söker dig som har en utbildning inom automation och med några års erfarenhet inom yrket. Du bör även ha kunskaper av konventionell el och modern elektronik. Det är meriterande om du har erfarenhet av PLC programmering i strukturerad text av fabrikaten Beckhoff eller B&R PLC-system. Ska vi göra en önskelista så har du även erfarenhet av anläggningar med industrirobotar, datavana i officepaketet samt god vana av ritningsläsning.

 

Tjänsten är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen. Beredskap kan komma att bli aktuellt. Start i mars eller efter överenskommelse. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta T.f. Produktionsteknisk chef Daniel Gunnarsson via tel: 010-448 18 54.

 

Vi gör ett löpande urval och vi vill därför uppmana dig att skicka in din ansökan snarast möjligt.

 

Välkommen med din ansökan!

Additional Information
Statements

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gullringen
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gullringen | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)