Inaktiv platsannons

Arbetsledare Infraservice - Östra Värmland i bro

Om tjänsten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental.
Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 140 medarbetare över hela landet.

Till Infraservice i Värmland söker vi nu en

Engagerad och lösningsorienterad arbetsledare!

Vill du driva vårt kontrakt i Östra Värmland och har ett genuint intresse för drift och underhåll? Nu söker vi dig som vill ha ett varierande arbete där du leder, påverkar och får se tydliga resultat av ditt arbete.

Arbetet innebär allt från daglig drift av verksamheten på fält till produktionsplanering tillsammans med produktionschefen. Täta kontakter med underentreprenörer och kunder är en del av din vardag.

Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna drivs av stort engagemang och arbetsglädje. Som arbetsledare blir din huvuduppgift att leda och coacha ditt arbetsteam i detta positiva arbetsklimat. Du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten.

Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus.


Rollens placeringsort är på vårt kontor i Kristinehamn inom vårt driftområde i östra Värmland. Beredskapstjänst ingår inom driftområdet.


Vågar du ta beslut och tänka nytt? Då är detta något för dig!

Den som kommer trivas som arbetsledare hos oss är en positiv och företagsam person med ett engagerat ledarskap. Du har bra social kompetens och lätt för att skapa förtroende och få med dig medarbetarna.

Flexibilitet och eget driv har du gott om och du har en vilja och önskan att ständigt driva framåt. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs.

Säkerhet och arbetsmiljö ligger dig varmt om hjärtat.

Erfarenhet från liknande roll inom mark och anläggning eller närliggande områden som trädgårdsanläggningar, fastighetsskötsel, byggprojekt eller liknande är meriterande.

Du har goda IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-programmen samt goda språkkunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har YH utbildning eller liknande utbildningsbakgrund.

Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast 9 februari!

Vi ser fram emot din ansökan senast den 9 februari 2020 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka! Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Lars Broman på 010-448 80 33.

Välkommen till Skanska!




Additional Information
Statements

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
bro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bro | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)