Inaktiv platsannons

Projektingenjör Infraservice - Värmland i bro

Om tjänsten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental.
Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 140 medarbetare över hela landet.


Till infraservice i Värmland behöver vi stärka vår grupp

Vill du kickstarta din framtida karriär hos den ledande samhällsutvecklaren?

Vi söker dig som vill börja din karriär som projektingenjör hos oss på Skanska Infraservice. Du kommer jobba med fokus på vårt driftområde i Östra Värmland där du ansvarar tillsammans med produktionschef för vårt kontrakt. Ta chansen att bli en del av ett affärsteam som drivs av stor kreativitet och med fokus på möjligheter. Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna rankar sig högt med rätt förutsättningar och högt engagemang.

Du kommer under dina första år få en bred grund att stå på för att sedan växa in i en roll utifrån dina intressen. Nästa steg kan bli att arbeta som arbetsledare eller produktionschef. Vi jobbar som ett team och oavsett vilken roll vi har så delar vi ett gemensamt mål att med säkerhet, kvalitet och effektivitet göra oss och våra kunder stolta och nöjda.

I ditt arbete kommer du vara involverad i olika delar av vårt drift och underhållskontrakt. Du kommer att vara delaktig i att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för vårt arbetslag samt arbeta med ekonomistyrning och logistik.

Rollens placering är på vårt kontor i Kristinehamn.

Är du nyfiken och orädd och vill testa vart vingarna bär?

Vi söker dig som vill bidra till vår verksamhet, är nyfiken och vill lära dig mer om produktion samt vidareutveckla den kompetens och lärdom du fått från din utbildning och din arbetslivserfarenhet.

Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Du kommer vara en förebild som ledare och projektledare både internt och externt. Därför är viktigt att du delar Skanskas värderingar och har viljan och potentialen att utvecklas med oss.

Du har kanske en YH utbildning eller någon form av akademisk utbildningsbakgrund som högskole- eller civilingenjör samt har erfarenhet eller är nyfiken på från drift och underhåll.

Du har mycket goda IT-kunskaper samt är en van användare av Office-programmen. Du har bra språkkunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Låter detta som en utmaning som passar dig?

Välkommen med din ansökan senast den 9 februari 2020 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka! Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Lars Broman på 010-448 80 33.

Välkommen till Skanska!



Additional Information
Statements

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
bro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bro | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)