Inaktiv platsannons

Produktionschef Bro Infraservice - Västmanland

Skanska... Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental.  Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige...

Om tjänsten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. 

Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 
 

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 140 medarbetare över hela landet.

 
Till Infraservice broverksamhet i Västmanland söker vi nu en
 
Produktionschef som leder med arbetsglädje!
 

Vill du driva våra brokontrakt i Västmanland och har ett genuint intresse för broar? Nu söker vi dig som vill ha ett varierande arbete där du planerar, leder och följer upp våra projekt.  Arbetet innebär allt från drift och underhåll av broar till större betongarbeten, alltid med brons livscykel i fokus.  

 

Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna drivs av stort engagemang och arbetsglädje. Du ansvarar för helheten i våra projekt och att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus. Samverkan med beställare är en självklar del i ditt jobb för att våra projekt ska bli lyckosamma.

Rollens placeringsort är flexibel men med fördel Borlänge, Örebro eller Västerås. Resor inom främst Västmanlands län ingår i tjänsten.


Drivs du av att få andra att lyckas? Då är detta något för dig!


Som produktionschef behöver du vara strukturerad och ordningsam. Du ligger steget före med det som går att planera för att underlätta för ditt team. Du leder med engagemang och drivs av att motivera och utveckla medarbetare.
Du är resultatorienterad och ser affärsmöjligheter i tilläggsjobb för att komplettera våra projekt och kontrakt.

 

Säkerhet och arbetsmiljö ligger dig varm om hjärtat!

 

Vi tror att du har erfarenhet av betongarbeten och gärna arbete med broar och vi önskar att du har tidigare erfarenhet av att leda projekt.

 

Det är meriterande om du har YH utbildning eller någon form av akademisk utbildningsbakgrund. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har B-körkort.

 

Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast 16 februari!

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är den 16 februari 2020 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka. Om du har frågor är du välkommen att kontakta David Haddad, Projektchef på 010-449 12 75 eller Anna Berg, HR på 010-449 00 96.

 

Välkommen till Skanska!


Additional Information
Statements

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bro | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)