Inaktiv platsannons

Bar/Reception på kvällar Nynäs Havsbad (Nynäshamn)

Om tjänsten

Vill Du ha ett varierat arbete där Du får jobba med glada gäster och trevliga kollegor? Är Du en kvällsmänniska och gillar när det händer mycket omkring Dig? Då kanske tjänsten som bar/reception på kvällar skulle passa Dig som handen i handsken!  

 

Vem är du?

Vi söker Dig som har viss erfarenhet från reception alternativt bar, har Du erfarenhet av båda är det meriterande. Den del av arbetet Du mot förmodan inte har erfarenhet av kommer vi att lära Dig! Du behöver ha en positiv människosyn och vara en glad problemlösare. Utöver detta så har Du inga problem med att ge "det lilla extra" till dina gäster, utan känner stolthet i att överträffa deras förväntningar!

 

Hur ser din arbetsdag ut?

Du ställer glatt i ordning baren i väntan på dina gäster mellan sena incheckningar och telefonsamtal. Medan gästerna avnjuter dina goda drinkar knappar Du med lätthet in sent inkomna bokningar för framtiden. Du tvekar inte en sekund på att hjälpa gäster med diverse oförutsedda händelser på rummen som t.ex. en trasig läslampa osv. När Du känner att Du har allt under kontroll så är Du proaktiv och ställer upp för de andra i teamet. 

 

Kvalifikationer

Du delar våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling

Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande

Svenska och engelska i tal och skrift

B-körkort

Viss kunskap i bar/reception

Team player

 

Om du är rätt person kan vi erbjuda dig:

Ett stimulerande och utmanande arbete med många intressanta gäster och ett härligt team av kollegor. Sodexo är ett företag med många inriktningar och karriärmöjligheter.

 

Anställningsform och arbetstider:

Tillsvidareanställnig (75%). Provanställning tillämpas. Möjlighet till utökad sysselsättningsgrad finns under högsäsong. Kvällsarbete. Helger förekommer.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nynäshamn
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nynäshamn | Restaurang | Deltidsjobb