Inaktiv platsannons

Kundrådgivare Privat i Örebro

Om tjänsten

Om jobbet

I Starka Kontoret Örebro Län ingår kontoren Örebro City, Kumla, Hallsberg, Karlskoga och Hällefors. Vi söker nu 3 st kundrådgivare till vårt team i Örebro.

Som Kundrådgivare är du del av ett team som ansvarar för att möta våra privat- och företagskunder som besöker kontoret. Vårt uppdrag är att ta initiativ i kundmöten och hjälpa kunderna till en bra och stabil ekonomi. Som kundrådgivare arbetare du proaktivt och är delaktig i de aktiviteter vi genomför får våra kunder.

Arbetsområden:

  • Läsa av och hantera kundernas totala behov utifrån låna, spara, betala och försäkringar
  • Ge finansiell rådgivning till primärt privatkunder men även möta företagskunder och hjälpa dem med grundläggande behov
  • Vara proaktiv i alla kundmöten – ta initiativ utifrån kundbehov samt guida i våra digitala lösningar
  • Självständigt jobba med affärsavslut, inkluderande AML/KYC

Varför jobba med mig och mitt team? - Jacob Andersson

Bankens värderingar, öppen, enkel och omtänksam ligger mig varmt om hjärtat och det är viktigt för mig att vi har en arbetsplats där alla trivs, mår bra och har kul. Jag är behjälplig med att ge dig möjlighet att göra många affärer genom att coacha och ge snabba återkopplingar, detta för att vi ska göra kunderna nöjda och behålla och utveckla affärerna. Tillsammans med oss kommer du att arbeta i en miljö som präglas av högt affärstryck, fin sammanhållning och arbetsglädje. Du som kundrådgivare är viktig för mig och vi har regelbundna avstämningar på det individuella mål du har för att följa din individuella utveckling.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som sätter kunden i centrum och jobbar med helheten i alla kundmöten och ger en service som överträffar kundens förväntningar. Detta i kombination med att du har ordning och reda och vill lära dig nya saker samt dela med dig till andra av det du kan. Viktigt är att du är en person som är lyhörd, social och utåtriktad. Du tar egna initiativ, du behöver ha ett starkt driv för att lyckas i rollen hos oss. Du har lätt för att samarbeta och du ska vilja vara här och tillsammans med kollegorna göra ditt bästa i varje kundmöte.
Swedsec FFL och bolånelicens är ett krav.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare
  • Kundstöd

Möjliga nästa karriärsteg
  • Premium
  • Företagsrådgivare

 

Välkommen med din ansökan!

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)