Inaktiv platsannons

Kundansvarig Företag i Halmstad

Om tjänsten

Om jobbet

Företagsavdelningen på Swedbank i Halmstad söker nu en ny Kundansvarig Företag. Som Kundansvarig Företag med inriktning mot SME/BRF ansvarar du för kundnöjdhet, lönsamhet och risk för kunder i bankens prioriterade segment. Tillsammans med ett team av kundstöd och specialister erbjuder du kompetens och service utifrån kundens specifika behov. Du har ett långsiktigt och tydligt affärsmannaskap som du använder för att utveckla din kundbas och proaktivt bearbeta nya kunder. Vår avdelning har en hög ambition att växa och prospektering är en stor del av din vardag. I rollen som Kundansvarig Företag följs du upp på kvalitet, aktivitetsnivå samt intäktsutveckling.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig med stor drivkraft och som tycker om att arbeta strukturerat, målinriktat och affärsmässigt. För att lyckas krävs det att du har ett stort engagemang och en god analytisk förmåga. Du har lätt för att skapa relationer med kunder och göra affärer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet som företagsrådgivare i bank eller annan relevant erfarenhet från företagsaffären, till exempel som specialist. Du kan även ha erfarenhet från arbete inom ekonomi där du även är van att arbeta nära banker och finansiärer.

Formella krav i rollen är Swedsec-licens.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundansvarig Företag
  • Kreditanalytiker
  • Kundstöd Företag
Möjliga nästa karriärsteg
  • Kundansvarig Midcorp
  • Kreditanalytiker
  • Ledarroll
Varför jobba med mig och mitt team? - Cecilia Sjögren

Jag erbjuder dig en spännande roll i ett härligt gäng på tio personer som alla brinner för att göra affärer. Vi lägger stor vikt vid kundnöjdhet och vid att göra rätt affärer. Jag värdesätter ett eget driv och ett starkt engagemang med inställningen att laget går före jaget. Jag har stor tilltro till mina medarbetare och vill att vi alla bidrar till ett arbetsklimat där ansvar, samarbete och delaktighet är viktiga grunder.

Välkommen med din ansökan!

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)