Inaktiv platsannons

Projektledare - samhällsbyggare i Norr i Umeå

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektledare - samhällsbyggare i Norr. Vi vill ha din ansökan senast den 3 februari.

Som Projektledare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Är du projektledare och söker nya utmaningar? Vi söker nu projektledare som vill bidra till samhällsutvecklingen i norra Sverige!
 

Arbetsuppgifter

Som projektledare hos oss på Trafikverket är du ansvarig för cirka fem projekt och driver dessa tillsammans med en projektingenjör och ett team av tekniska specialister. Du får möjlighet att tidigt vara med i projektplaneringen, där du säkrar upp projektets budget, tidplan och innehåll i grova drag. Du har sedan möjlighet att fördjupa dig inom projektet och vara ansvarig projektledare genom hela projekteringen och sedan avsluta med entreprenad. Som beställare har du ansvar för upphandling och uppföljning av samtliga leverantörer inom dina projekt.

Vilka är våra projekt?

Vi har en stor variation av projekt både inom väg och järnväg och vilka projekt man ansvarar för kan variera över tid.

Trafikverket erbjuder utbildningsmöjligheter och kompentensutveckling för dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • är projektledare, uppdragsledare, platschef eller liknande med flera års aktuell erfarenhet från att driva projekt
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med teknisk inriktning eller annan bakgrund kompletterad med erfarenhet från projektledning och/eller branscherfarenhet som vi bedömer som likvärdig
  • har erfarenhet av arbete med budget, prognoser och ekonomisk uppföljning
  • har goda kunskaper i svenska i tal som skrift
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av projekt inom infrastruktur, gärna från produktion
  • har kunskaper i konsult- och entreprenadjuridik

Som person drivs du av att leverera resultat som bidrar till att vi når våra mål och skapar nytta i samhället. Du trivs att arbeta i team, har ett affärsmässigt förhållningssätt och driver projekt genom att ta initiativ, inspirera och engagera. Du bygger förtroende för vår verksamhet genom att kommunicera tydligt, vara lyhörd och visa tillit till andra.

 

Övrig information

Placeringsort: Umeå
Intervjuer är planerade till 12-13 februari i Umeå.
 

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Investering leder vi de flesta av Trafikverkets projekt inom ombyggnation och nyinvesteringar. Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar. Allt för att vi tillsammans ska kunna göra Sverige närmare.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-02-03

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej