Inaktiv platsannons

Sommarjobb Projektingenjör, samhällsbyggnad i Eskilstuna

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Sommarjobb Projektingenjör, samhällsbyggnad. Vi vill ha din ansökan senast den 3 februari.

Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande. 

Arbetsuppgifter

Som Projektingenjör kommer du bland annat arbeta med följande:

  • projektadministration inom järnvägsprojekt
  • delta i projektledningens aktiviteter
  • hantera lämpliga tekniska uppgifter inom projektet  
  • du kommer även att vistas ute på järnväg
Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en pågående/nyligen avslutad högskole-eller universitetsutbildning med teknisk/naturvetenskaplig inriktning
  • har körkort för personbil
  • har god vana vid MS Office programvara
  • har god förmåga i svenska i tal och skrift
Övrig information

Varje sommarjobb har en egen annons vilket bland annat innebär att du aktivt behöver söka samtliga sommarjobb du är intresserad av. Det innebär också att du kan bli aktuell för flera sommarjobb och bli kontaktad av flera olika chefer för intervjuer.

Går du vidare i en rekryteringsprocess kommer du att få genomföra ett webbaserat test som skickas via mail efter ansökningstiden har gått ut.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör.

Inom Investering leder vi de flesta av Trafikverkets projekt inom ombyggnation och nyinvesteringar. Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

#LI-DNI

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-02-03

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej