Inaktiv platsannons

Sommarjobb Bemanningsplanerare, HR i Gävle

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Sommarjobb Bemanningsplanerare, HR. Vi vill ha din ansökan senast den 3 februari.

Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande.

Arbetsuppgifter

Som bemanningsplanerare arbetar du med operativ bemanningsplanering till trafikledningscentralerna. På trafikledningscentralerna är det verksamhet sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet och det kommer att bli ditt jobb att se till att funktionerna är bemannade enligt plan. Du som bemanningsplanerare arbetar dagtid 07:55-16:30 med flextidsavtal. I rollen som bemanningsplanerare är din övergripande arbetsuppgift att planera korttidsplanering.
Du planerar in:

  • utbildningar,
  • periodiska hälsoundersökningar och
  • andra möten.

I arbetsuppgifterna ingår att:

  • bevilja ledigheter på kort sikt och
  • övervaka att arbetstidsförläggningen följer Trafikverkets affärsverksavtal.
Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en pågående/nyligen avslutad universitets- eller högskoleutbildning inom HR.
Övrig information

Varje sommarjobb har en egen annons vilket bland annat innebär att du aktivt behöver söka samtliga sommarjobb du är intresserad av. Det innebär också att du kan bli aktuell för flera sommarjobb och bli kontaktad av flera olika chefer för intervjuer.

Går du vidare i en rekryteringsprocess kommer du att få genomföra ett webbaserat test som skickas via mail efter ansökningstiden har gått ut.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Inom Trafik jobbar du i händelsernas centrum för att få vårt transportsystem att fungera för alla Sveriges tusentals resenärer - dygnet runt, året runt. Vi planerar, leder och övervakar trafiken på 98 500 km statliga vägar och 14 200 km statliga järnvägar. Vår uppgift är att bidra till att vägarna är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell. För att skapa ett närmare Sverige är vår service därför helt avgörande.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

#LI-DNI

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-02-03

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej