Inaktiv platsannons

Projektingenjör till Norrbotniabanan i Luleå

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektingenjör till Norrbotniabanan. Vi vill ha din ansökan senast den 28 januari.

Som Projektingenjör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.Som Projektingenjör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i ett av Sveriges största infrastrukturprojekt? Projekt Norrbotniabanan är en ny kustnära järnväg mellan Umeå och Luleå som nu håller på att både byggas och planeras.

Som projektingenjör arbetar du med stor bredd och variation i dina arbetsuppgifter. Du arbetar tillsammans med fastighetsansvarig i styrning och uppföljning avseende tid och ekonomi. Du kommer jobba såväl med administrativa uppgifter som att planera och delta på externa samrådsmöten. En viktig del av rollen är att hålla ihop och ansvara för formaliahandlingarna vid fastställandet av järnvägsplanerna. Även andra uppgifter inom projektet kommer bli aktuella.

Placeringsort: Luleå

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom ett för tjänsten relevant område eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig,
  • har aktuell relevant arbetslivserfarenhet av att vara stöd till projektledning och att samordna eller koordinera
  • har erfarenhet av arbete i projekt
  • har erfarenhet av fastighetsfrågor
  • har erfarenhet från verksamhet med dagliga kundkontakter, interna eller externa
  • har god datorvana
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har körkort för personbil

Som projektingenjör har du en god förmåga till relationsskapande och du har en hög kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen som projektingenjör har du god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Vidare har du en god förmåga att planera, strukturera och koordinera.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-01-28

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej