Inaktiv platsannons

Inköpare i Gävle

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Inköpare. Vi vill ha din ansökan senast den 14 februari.

Som inköpare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Arbetsuppgifter

Som Inköpare bidrar du till att genomföra värdeskapande affärer åt Trafikverket och därmed medborgarna och näringslivet. Du kommer att vara en viktig del i att se till att våra inköp sker på ett affärsmässigt, hållbart och juridiskt korrekt sätt. Du arbetar med operativt inköp, är en del av ett inköpsteam samt stödjer kvalificerad inköpare med inköpsadministration. Du arbetar självständigt med förnyad konkurrensutsättning och genomför enklare objektsspecifika upphandlingar med stöd från kvalificerad inköpare, som är ytterst ansvarig för projektens upphandlingar och befintliga avtal. Fokus i rollen kommer att ligga på entreprenadupphandlingar och upphandlingar av tekniska konsulter. I arbetet ingår det att effektivisera och förbättra inköpsadministrationen och den operativa inköpsprocessen.

Vi vill att du väljer att utvecklas tillsammans med oss! Vår ambition är att du med tiden tar mer ansvar och axlar rollen som kvalificerad inköpare.

Vi erbjuder dig nya fräscha lokaler på vårt kontor i Gävle! Sen drygt ett år tillbaka är vi lokaliserade på Redargatan 18 där vi arbetar aktivitetsbaserat.

Kvalifikationer

Vem är du?

Du är en person som drivs av att arbeta kundfokuserat för att leverera resultat för organisationens bästa. Du tar ansvar för din arbetsuppgift och driver på arbetet för att leverera resultat. Din samarbetsförmåga är god och du kan på ett kommunikativt sätt förmedla ett budskap samt på ett lyhört sätt anpassa din kommunikation till mottagaren. För att trivas i rollen behöver du vara duktig på att planera, strukturera och prioritera ditt arbete.

Vi söker dig som:

  • har eller som i närtid kommer att avsluta en eftergymnasial utbildning inom i första hand inköp, alternativt inom teknik, ekonomi, juridik eller annan utbildning som tillsammans med erfarenhet kan bedömas likvärdig.
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Det är meriterande om du:

  • har kunskap inom LOU/LUF
  • har erfarenhet av offentlig upphandling/inköp
  • har erfarenhet av arbete med entreprenadprojekt och entreprenadjuridik.
  • har erfarenhet av att arbeta med inköpssystem
Övrig information

I denna rekrytering kan det förekomma webbaserade tester som en del i urvalet. Dessa skickas ut via mail efter sista ansökningsdagen.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Inköp och logistik har du möjlighet att påverka effektiviteten, innovationen och produktiviteten i Sveriges transportsystem. Du är en del av den största beställaren i branschen, med en årlig uppdragsvolym på närmare 60 miljarder kronor. Tillsammans med dina kollegor driver du värdeskapande förändringar och bidrar till nya smarta lösningar för att göra Sverige närmare för såväl medborgare som företag.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-02-14

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej