Inaktiv platsannons

Säljare med intresse för inredning & design i Sweden

Är du en resultatdriven säljare med intresse för cirkulära lösningar, inredning och design? Vi söker ambitiös och kreativ säljare som har en stark vilja att nå uppsatta mål, arbeta självständigt och är utåtriktad. Det är meriterande om du arbetat med något liknande men stor vikt läggs på tidigare erfarenheter inom sälj, egenskaper, driv och intresse för inredning och design. Du har förmågan att planera din tid, är van att ta stort eget ansvar med fokus på resultat och nöjda kunder.

Om tjänsten

Du ansvarar för att bearbeta befintliga och nya kunder enligt budget. En viktig del av ditt arbete hos Beleco handlar om att överträffa kundens förväntningar genom att inspirera och informera kunder om Belecos digitala och cirkulära tjänst. Du tar fram paket eller möbler samt offerter och medverkar vid behov ute hos kund. Du ska ha förmågan att leda dig själv och kunna driva hela säljprocessen. Målgrupperna idag är kunder inom kontor, hotell och retail.

Vi erbjuder dig en självständig roll som säljare i ett spännande företag. På Beleco har vi högt i tak och värnar om humor, gemenskap och prestigelöshet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. I ditt team är vi 5 andra personer, var av två andra inredare/säljare.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier