Inaktiv platsannons

Junior CAD-projektör Vattenkraft i Malmö

Om tjänsten

Junior CAD-projektör Vattenkraft Om jobbet

Vill du jobba med hållbar energi i form av vattenkraft? Brinner du för att arbeta med hållbarhet i praktiska projekt? Är du i början av din karriär och sugen på att utvecklas i samarbete med erfarna specialister med stort kontaktnät bland branschens viktigaste kunder? Då har vi jobbet för dig!

Vi på AFRY söker just nu en CAD-projektör för att arbeta med design och projektering av dammsäkerhetshöjande åtgärder och ombyggnation av kraftstationer.

Vi har en bred och gedigen erfarenhet av hela energibranschen men med fokus på vattenkraft. Våra uppdrag finns i alla skeden, från tillståndskontroller, utredningar och förstudier till bygghandlingsprojektering. Våra kunder finns i hela Sverige och vi samverkar med våra kollegor på våra lokala kontor i Sverige och internationellt.  

I din roll som CAD-projektör kommer du tillsammans med övriga kollegor projektera och redovisa åtgärder inom området vattenkraft och dammar samt utveckla verksamheten inom 2D- och 3D-CAD. Du kommer att samarbeta med erfarna specialister i utredningar och vid tillståndskontroller. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:

  • Upprättande av modeller i 2D och 3D
  • Framtagande av ritningar
  • Framtagande av mängdförteckningar
  • Beräkningar  
Vem är du?

Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss tror vi att du är en lagspelare som brinner för teknik och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Du är flexibel, strukturerad och har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt.

För att lyckas i rollen tror vi att du känner igen dig i följande: 

  • Har en ingenjörsutbildning eller YH-utbildning med inriktning mot anläggning eller byggkonstruktion
  • Är intresserad av vattenkraftsbranschen
  • Är intresserad av utveckling inom området CAD

Då du har mycket kontakt med både kunder och kollegor behöver du kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i så väl tal som skrift.

Stämmer det här in på dig? Skicka då in din ansökan redan idag då vi hanterar ansökningarna löpande.   

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)