Inaktiv platsannons

Specialistsäljare informationssäkerhet och it-säkerhet i Eskilstuna, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Norrköping, Skara, Västerås, Växjö, Örebro

Om tjänsten

Vill du vara med och bidra till ett tryggare samhälle? Brinner för att driva komplexa tjänsteaffärer och stötta andra med din kunskap inom isäkerhet? Då har vi utmaningen för dig! Vi på Region Mitt fortsätter att växa och söker just nu dig som vill jobba som specialistsäljare med fokus på informationssäkerhet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra en sammansvetsad regionalgruppering som utgörs av elva kompetenta specialister. Vår styrka ligger i att vi har en bred kompetens i gruppen samt en stark gruppdynamik som präglas av individer med bakgrund inom teknik och affärer som kompletterar varandra. Din roll i laget kommer vara att driva och utveckla vår affär runt informationssäkerhet och it-säkerhet. Arbetet bedrivs ofta i kundteam och i nära samarbete med kundansvarig säljare samt med stöd av lösningsarkitekter och konsulter. 

Att sätta kundens behov i centrum är en självklarhet för dig och du vet vad som krävs för att etablera långsiktiga affärsrelationer. Du kommer att proaktivt säkerställa den bästa säkerhetslösningen för kunden genom att följa utvecklingen inom ditt specialistområde. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Guida våra kunder inom säkerhet och bli deras rådgivare  
  • Utveckla befintliga och bearbeta nya kunder, med tydligt uppsatta försäljningsmål och nyckeltal   
  • Samarbeta med kollegor i kundteam, tillverkare och andra partners  
Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du är övertygande, självgående och drivande med en stor social förmåga med fokus på att skapa goda relationer. Samtidigt har du en positiv inställning och är bekväm med ett utåtriktat arbete med stort kundfokus samt har lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. 

För att lyckas i tjänsten behöver du:
•    Minst 5 års erfarenhet av informationssäkerhet eller it-säkerhet
•    Marknadsföra dig och din kompetens både internt och externt
•    Vilja och förmåga att förstå kunders verksamheter och utmaningar, och låta dessa vara drivande i säljarbetet
•    Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Carlborg, rekryterare, via 070 – 298 54 63 alternativt Fredrik Molin, chef specialistsäljare, 070 - 919 71 82. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.
 

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Norrköping, Skara, Västerås, Växjö, Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)