Inaktiv platsannons

Influencer Marketing Manager i Helsingborg

Om tjänsten

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom koncernen Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Bygghemma Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen omsatte 5 miljarder 2018 och växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Till Home Furnishing Nordic söker vi nu en influencer marketing manager på heltid till vårt huvudkontor i Helsingborg. Vi ger dig möjligheten att få vara med i ett bolag som befinner sig i stark tillväxt där du ges möjlighet att driva och utveckla företagets strategi för influencer marketing med syfte att öka varumärkeskännedom. Vi söker dig som har erfarenhet av influencer marketing eller digitala medieköp.

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner för sociala medier med erfarenhet av influencer marketing och hur den typen av varumärkespartnerskap kan skapa värde för annonsörer.

Då detta är en helt ny tjänst kommer du ha möjlighet att påverka och utforma rollen efterhand. Som influencer marketing manager blir du en viktig pusselbit i vårt online marketing team.

Ditt ansvar kommer innefatta att utforma och implementera en strategi för influencer marketing. Vi tror att utöver direkta samarbeten med influencers i sociala medier kommer du parallellt behöva bygga upp relationer genom våra egna sociala medie-kanaler och/eller affiliates.

Det primära målet är att öka varumärkeskännedom genom räckvidd i sociala medier. Du rapporterar till vår online marketing manager.

Ansvarsområden

  • Utforma och utveckla strategin för influencer marketing/social media.
  • Scouta och bygga relationer med influencers på den nordiska marknaden genom våra sociala medier.
  • Hantera samarbeten från outreach till förhandling, publicering och analys.
  • Fortsätta utvecklandet av våra egna sociala medie-kanaler.
  • Öka varumärkeskännedom genom räckvidd i sociala medier.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 1-2 års erfarenhet från influencer marketing, sociala medier eller digitala medieköp, gärna med e-handelsfokus. Vi ser det som meriterande om du även jobbat med andra digitala kanaler som SEO/SEM.

Då vi hanterar samtliga nordiska marknader från vårt huvudkontor i Helsingborg är det även meriterande om du behärskar ytterligare något nordiskt språk utöver svenska.

För att lyckas med din leverans tycker du om att arbeta såväl operativt som att lyfta blicken och se helheten.

Erfarenhet/personlighet

  • Minst 1-2 års erfarenhet av Influencer marketing eller motsvarande.
  • Grundläggande kunskaper i Adobe Photoshop.
  • Goda kunskaper i Google Analytics och Google Spreadsheet/Microsoft Excel.
  • Mycket goda kommunikativa förmågor med rätt lingo.
  • Kunna jobba självständigt och vara en problemlösare.

Om dig

Bolaget har under de senaste åren genomgått en kraftig expansion och det är viktigt att du som person trivs i en föränderlig miljö där tempot är högt, vilket ställer krav på engagemang, flexibilitet och problemlösning. För tjänsten kommer personlig lämplighet att ha stor betydelse därför är viktigt att du har förmåga att arbeta och driva ditt arbete självständigt, du är driven och vill vara med och påverka. Vi tror samtidigt att du är en lösningsorienterad person. Du är ordningsam, har hög integritet, positiv och du trivs på en arbetsplats som utvecklas snabbt och där det händer mycket. Vi söker dig som har en resultatinriktad ådra men samtidigt är effektiv, flexibel och inte är rädd för att testa nya lösningar.

Vi erbjuder

Ett självständigt, spännande och utvecklande arbete hos Nordens snabbast växande och största e-handelsaktör inom möbler och heminredning. Vi erbjuder dig en ny roll där du har stora möjligheter att avancera inom koncernen.

Övrigt

Tjänsten är en prov/-tillsvidaretjänst på heltid. Behovet är omgående och tillsättning görs enligt överenskommelse. Placering är på vårt huvudkontor på Strandbadsvägen i Helsingborg.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb