Inaktiv platsannons

Säsongsmedarbetare Kassa 7 tim/v i Norsborg

Om tjänsten


Det finns alltid nåt att göra!

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?


Säsongsmedarbetare Kassa 7 tim/v 

Dina Arbetsuppgifter

Vill du vara med och stärka vårat befintliga team? Inför säsong söker vi nu duktiga kassamedarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att expediera kunder i kassan samt genomföra dagliga rutiner kring kassaarbetet och ansvara för kassaområdets varuexponering. Då kassan ansvarar för varuhusets penningflöden innefattar tjänsten även en del administration. Som kassamedarbetare hos oss deltar du aktivt i det dagliga arbetet och bidrar till att varuhusets arbetsklimat, kompetens- och servicenivå är bra.

 

Din Profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kassaarbete, gärna från butik/varuhus med stor produktbredd. Arbetet innebär ett högt tempo och mycket frågor från kunderna därför tror vi att du som söker har en utpräglad känsla för service, kundorientering och brinner för försäljning. Kassan är ofta det sista kunden möter, och en enormt viktig resurs i våra varuhus. Därför är det väsentligt för oss att kunden är nöjd över sin köpupplevelse vilket ställer krav på att du är noggrann, lyhörd och lösningsorienterad.

 

Arbetstid/Varaktighet: Visstid. Deltid 7 tim/ varannan helg samt kvällar vid behov.

Lön: Lön enligt kollektivavtal

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde: 1/3 - 31/8-2020

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norsborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norsborg | Detaljhandel | Deltidsjobb