Inaktiv platsannons

Area Manager region norr i Umeå

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Vi söker nu Area Manager region norr till vår kund – Vattenfall

Vill du vara med på vår resa mot att bli världens främsta serviceorganisation genom att få möjlighet att utvecklas i en ledarroll inom Affärsområde Energi? Har du erfarenhet av att leda andra och att utveckla kontrakt? I så fall kan den här rollen vara något för dig.

Vi rekryterar nu en Area Manager, region norr, till ISS största kontrakt inom Integrated Facility Services med uppdrag att nå våra gemensamt uppsatta mål med kunden och säkerställa service i världsklass.

Tjänsten

I denna roll kommer du vara ansvarig för kontraktet i region norr. Du ansvarar för leverans och relation mot kund i linje med ISS och Vattenfalls styrande principer. Ansvaret innebär att disponera resurser för att nå enhetens mål rörande omsättning, ekonomiskt resultat, kund- och medarbetartillfredställelse. Rollen innebär såväl ekonomiskt resultatansvar som ansvar för underställd personal. Du rapporterar till kontraktsansvarig i ledningsgrupp och innehar ett övergripande ansvar för leverans inom affärsområdet i sin helhet. Region norr omfattar ett stort geografiskt område och frekventa resor ingår i tjänsten.

Dina viktigaste arbetsuppgifter och ansvarsområden, blir att:

  • Aktivt arbeta för att öka den organiska tillväxten genom tjänsteutveckling och merförsäljning
  • Delta i det taktiska utvecklingsarbetet
  • Proaktivt arbeta med regionens kundrelationer
  • Följa upp att leverans sker gentemot kund i enlighet med gällande kontrakt

Tjänsten utgår från ISS kontor i Umeå alternativt i Luleå

Din profil

Som person är du relation- och resultatorienterad. Du har god kommunikations – och presentationsförmåga och skapar engagemang. Du är bra på att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har god analytisk förmåga med förståelse för samband mellan kostnader, intäkter och de kritiska faktorer som påverkar leveransen. Vidare tror vi att du är en affärsmässig person med en stor portion entreprenörsanda.

Din bakgrund

Du har relevant högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi och management eller dokumenterad kunskap förvärvad på annat sätt. Arbetslivserfarenhet inom serviceorganisation och ledarskap tror vi är framgångsfaktorer för att lyckas i tjänsten.

Eftergymnasial utbildning inom ledarskap är meriterande såsom erfarenhet av kundrelationer.

Vi erbjuder dig

Som Area Manager får du ett spännande, variationsrikt och ansvarsfullt jobb, där du får stora möjligheter till egen utveckling. Du får även vara med och bidra till ISS långsiktiga strategi och vision – Att bli världens främsta serviceorganisation!

Ansökan

Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Vid eventuella frågor om tjänsten kan du ta kontakt med rekryterande chef Jonas Schöld jonas.schold@se.issworld.com 076-117 36 68.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under processen så skicka gärna in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej