Inaktiv platsannons

Installationselektriker i Norrköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Installationselektriker

Sökes till Norrköping

Vi förstärker vår verksamhet och söker därför installations-/serviceelektriker med placering i Norrköping.

Om rollen
Lambertsson är idag marknadsledande på tillfällig el och värme till bygg- och anläggningsindustrin, men vi är nu inne i en expansiv fas där vi utökar vår installationsverksamhet på flera orter. I rollen som installationselektriker hos oss på Lambertsson kommer du att arbeta med nyinstallationer samt service- och ROT-arbeten.

Om dig
Vi söker dig som trivs med varierade arbetsuppgifter och som har förmågan att arbeta självständigt. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Du är ofta vårt ansikte utåt mot kund och det är därför viktigt är du lyhörd för kundens behov och anstränger dig för att leverera kundanpassade lösningar. Du som söker bör ha en utbildning inom el på lägst gymnasienivå. Vi söker både en elektriker med några års erfarenhet och en lärling. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-02-29

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)