Inaktiv platsannons

Skogsmaskinförare i Strömsund

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Skogsmaskinförare

Vill du vara en viktig del av vår hållbara och effektiva värdekedja från skog till industri? Då kanske det är du som blir vår nästa skotarförare. Varmt välkommen med din ansökan!


 

Din nästa utmaning

Nu söker vi en skotarföraretill vårt gallringslag med huvudsakligt arbetsområde inom Strömsunds kommun. Med moderna maskiner och utrustning utförs uppdrag både på egen skog och hos privata markägare. Du och dina kollegor i laget arbetar mot fastställda mål och ansvarar i stor utsträckning själva för att planera och utföra arbetet. SCA fokuserar på att vara skogsägarens bästa val och har höga ambitioner att minimera miljöpåverkan i vår verksamhet.


 

Vem är du?

Tillsammans med kollegor vill du vara med och bidra till ett framgångsrikt team. Du verkar för en god kommunikation och laganda inom arbetslaget samt känner dig trygg med ensamarbete. Vi välkomnar alla sökande: kvinnor och män, du som vill byta bransch, du som håller på att slutföra dina studier på naturbruksgymnasium och självklart är du som redan har erfarenhet från branschen väldigt intressant för oss. B-körkort är ett krav. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett arbete mitt i naturen med frihet under ansvar i en utvecklande och kvalitetsinriktad miljö med stort fokus på hållbarhet. Du kommer att få en introduktionsutbildning och stöd för att kunna möta kraven i tjänsten som skogsmaskinförare. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.


Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde är enligt överenskommelse.


 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Strömsund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Strömsund | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)