Inaktiv platsannons

Kundansvarig Företag i Värnamo, Gislaved, Gnosjö

Om tjänsten

Om jobbet

Starkt kontor Gislaved/Värnamo består av 35 medarbetare. Vi har kontor i Värnamo, Gislaved och Gnosjö. Vi är 20 medarbetare på privatsidan och 15 på företagssidan.
Vi växer på företagsmarknaden och söker nya medarbetare till både medelstora/stora företag samt till våra skog och lantbrukskunder.

Som kundansvarig på företagssidan ansvarar du för kundnöjdhet, lönsamhet och risk för kunder i bankens prioriterade segment. Tillsammans med ett team av kundstöd och specialister erbjuder du kompetent service utifrån kundens specifika behov.

Du har ett långsiktigt och tydligt affärsmannaskap som du använder för att utveckla din kundbas och proaktivt bearbeta nya kunder. Vi har en hög ambition att växa inom Företag och därför blir prospektering också en del av din vardag. I rollen som Kundansvarig Företag följs du upp på aktivitetsnivå, intäktsutveckling och kvalitet.


Arbetsområden & ansvar:
  • Tillsammans med varje kund ta fram en individuellt anpassad finansiell handlingsplan
  • Ge finansiell rådgivning och skräddarsy mer komplexa affärsupplägg vid behov
  • Skapa nätverk med specialister och samarbetspartners för att på bäst möjligt sätt stödja kundens hela affär
  • Utveckla den egna kundbasen av företagskunder och aktivt prospektera nya kunder
  • Hålla dig uppdaterad om omvärlden, marknadsutveckling och övriga förhållanden som kan påverka dina kunder och agerar utifrån detta

 

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig med stark affärsmässig drivkraft och som tycker om att arbeta strukturerat och målinriktat. För att lyckas behöver Du ha ett stort engagemang och en god analytisk förmåga. Du har lätt för att skapa relationer med kunder och göra affärer.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som företagsrådgivare i bank eller annan relevant erfarenhet från företagsaffären, till exempel som specialist. Du kan även ha arbetat i andra roller inom området ekonomi/finansiella tjänster som inneburit nära samarbete med banker och finansiärer.


Utbildning och kompetens inom skog och lantbruk är meriterande.
Vi ser gärna att du har Swedsec-licens.

 

Du kanske tidigare har jobbat med 
  • Redovisning/ekonomi
  • Företagsrådgivare
  • Kundansvarig privatrådgivare

Varför jobba med mig? - Erik Larsson

Jag brinner för kundmötet och den utveckling som banken befinner sig i. Den utmanar oss att pröva nytt och våga ta initiativ. Jag är en engagerad person, både i mina medarbetare och i affären. Tillsammans med oss kommer du att arbeta i en miljö som präglas av bra sammanhållning, arbetsglädje och delaktighet Jag vill att vi driver en framgångsrik verksamhet med stort hjärta.

Nyfiken på jobbet, ring mig!

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Värnamo, Gislaved, Gnosjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)