Inaktiv platsannons

Kundstöd Företag i Klippan

Om tjänsten

Om jobbet


Som Kundstöd ger du service till kunder och deras Kundansvarige och ingår i ett eller flera Kundteam. Tillsammans med Kundansvarig utvecklar du kundens affär. Du tar stort ansvar för kvalitén i den löpande affären där du är kundens naturliga kontakt.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och består bl.a. av handläggning av krediter, inlåning samt hela tjänste- och produktutbudet till företagssektorn. Du verkar för optimala Cash Management lösningar och ökar kundernas digitaliseringsgrad.

Arbetsområden/ansvar

 

  •  Arbeta i team med kontorets Kundansvariga och stötta dem i deras övergripande kundansvar.
  •  Ansvara för att, i samarbete med Kundansvariga, proaktivt erbjuda kunderna vår service och våra produkter och tjänster - utifrån kundernas behov.
  •  Arbeta med kredithandläggning, upplägg av produkter och tjänster samt alla administrativa uppgifter kring affären
  •  Proaktivt komma med affärs- och förbättringsförslag
  •  Aktivt bidra till att kunderna känner till och når en optimal digitaliseringsgrad.


Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen


Som person är du utåtriktad, ordningsam, flexibel och ansvarstagande. Det är viktigt att du tycker om att skapa och utveckla relationer och har ett eget driv och engagemang. Formella krav i rollen är Swedsecs rådgivningslicens och bolånelicens.


Varför jobba med mig?-Per Johansson


Jag vill leda på ett enkelt, öppet och omtänksamt sätt. Jag tror på att skapa en bra arbetsmiljö, där vi trivs och vill prestera för våra kunder. Det skapar nöjda kunder och möjlighet att göra långsiktiga och goda resultat.

Jag erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete på ett mindre kontor där det inte är långt mellan enklare och mer komplexa uppgifter. Jag ger stor frihet men förväntar mig också att du tar ett stort ansvar. Jag uppskattar ärlighet och tydlighet i alla situationer och jag förväntar mig ett starkt engagemang.

Alla på vårt kontor har ett stort ansvar att föra en öppen dialog om hur vi och vårt team ska förbättra oss. Vi är alla tillsammans ett härligt gäng som har en lättsam stämning och vi hjälps alltid åt när det behövs. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Klippan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Klippan | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)