Inaktiv platsannons

Butikschef Coop Tullhuset Gävle i Gävle Gävle

Om tjänsten

Coop Mitt fortsätter att växa! Nu har du chansen att vara med från start och driva en helt ny butik!

Coop Mitt är ett detaljhandelsföretag som ägs av 240 000 medlemmar. Föreningen består av 64 butiker som ligger i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna norra Uppland samt norra Västmanland. Coop Mitt är idag den femte största arbetsgivaren i Gävleborg och har en omsättning på 3.1 miljarder kr per år med ca 1400 anställda.

Vi söker dig Är du en ansvarstagande person med ett stort matintresse som i en ledande befattning vill driva en livsmedelsbutik på ett framgångsrikt sätt – nu söker vi dig!

Som butikschef har du en betydande roll i så väl det operativa som strategiska arbetet i butiken. Vi ser att du är den naturliga ledaren och kulturbäraren som visar vägen framåt för samtliga medarbetare, i positiv anda. Genom att vara en förebild för dina medarbetare inspirerar du dem till att varje dag prestera sitt yttersta. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta samt har förmågan att fånga upp och förverkliga förbättringsmöjligheter.

I rollen som butikschef krävs att du är strukturerad då har ett stort ekonomiskt ansvar. Ditt arbetssätt kännetecknas av att du är resultatfokuserad, målinriktad, driver förändringsprocesser samt har ett starkt sinne för affärer. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av medarbetare är en stor del i vardagen i rollen som butikschef. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap samt har ett coachande och stöttande förhållningssätt. Coop Tullhuset kommer att vara en butik med ett av våra mindre Coopkoncept.

Ett grundläggande krav är att du sedan tidigare har erfarenhet att arbeta med budget- och resultatansvar. Din dokumenterade erfarenhet från detaljhandeln är troligtvis kompletterad med utbildningar inom exempelvis ekonomi, ledarskap och personalekonomi.

Coop erbjuder dig en spännande och stimulerande tjänst i en verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde efter ök. Tillsättning av tjänsten kan ske under rekryteringsprocessen, då intervjuer sker löpande.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle Gävle
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb