Inaktiv platsannons

Laborant - sommarjobb i Hällefors

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? Nu söker vi en sommarjobbare till vårt laboratorium!

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Här blir våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet viktig för oss. Vårt löfte till oss själva, våra medarbetare och vår omvärld beskriver Spendrups kultur och attityd i två enkla ord: Välkommen in!

Avdelningsbeskrivning

Vårt driftlabb bistår produktionen med provtagning och analyser på produkterna som produceras, både vid tappningstillfället samt tidigare i kedjan. Avdelningen har sex medarbetare.  

Uppdraget

Du kommer i huvudsak att serva produktionen med kvalitetsrelaterade analyser. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • provtagning i produktionen
  • kemiska, mikrobiologiska och sensoriska analyser
  • kvalitetsförbättrande projekt
  • kalibrering av instrument
  • vissa miljörelaterade provtagningar
  • sammanställning och uppföljning av kvalitetsrelaterade måltal

Arbetstiden är 3-skift med rullande förmiddag-, eftermiddag- och nattvecka, viss helgberedskap ingår. För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år. 

Din profil

  • du har minst naturvetenskaplig gymnasieutbildning
  • påbörjade/avslutade universitetsstudier med inriktning mot livsmedel, mikrobiologi, kemi eller teknik är meriterande
  • erfarenhet från laboratoriearbete och arbete inom livsmedelsindustrin är meriterande   
  • du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • b-körkort är ett krav

Vi söker analytiska personer som arbetar på ett metodiskt, noggrant och kvalitetsmedvetet sätt. Laboratoriet stödjer många avdelningar vilket kräver att man har ett helhetsperspektiv och har lätt för att samarbeta, är servicemedveten och har god kommunikationsförmåga. 

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser och erfarenheter. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande.  

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Det avtal vi går under för denna tjänst är Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 31 mars
Tillträdesdag: maj/juni
Varaktighet/arbetstid: visstidsanställning
Placeringsort: Hällefors

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hällefors
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej